Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Ti mit tennétek, ha : a...

Ti mit tennétek, ha : a szüleid kiköltöznek külföldre, de te nem tudsz ki költözni, mert nem tudod még annyira a nyelvet. De neked viszont hiányoznak nagyon a szüleid, mert most a mamádéknál laksz. ti mit csinálnátok?

Figyelt kérdés
2012. máj. 7. 19:33
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

melyik ország ez? angolul kb minden országban beszélnek, gondolom te is tanulod itthon a nyelvet.

menj utánuk nyár elején, vagy iratkozz be most egy nyelvtanfolyamra, persze az adott országéra :D

őszre megtanulhatod annyira, hogy te is kimehess.

2012. máj. 7. 20:31
 12/17 anonim ***** válasza:
Én vinném magammal a gyerekemet minden további nélkül mégha nem is tudja a nyelvet. Én tapasztalatból mondom hogy kint sokkal egyszerűbb megtanulni a nyelvet, mert 1 rá vagy kényszerülve. Másrészt kint a saját szemeddel tapasztalod illetve hallod a dolgokat. Én 1 hónapot voltam Angliába nagybátyámnál és nagyon sokat fejlődött az angol nyelv érzékem. Igaz a nyelvtannal még vannak gondjaim de elég sok mindent képes vagyok megérteni, még ha nem is pontosan de értem a dolgokat.
2012. máj. 7. 20:48
 13/17 A kérdező kommentje:

London.

és igyekszem azokaat csinálni amiket tanács ként adtatok nekem:)

2012. máj. 7. 21:53
 14/17 anonim ***** válasza:

Ez a legnagyobb baromság, amit hallottam...A két féltesód mennyire tudja a nyelvet?

A családi állásból nekem az jón le, hogy ők így kerek egy család, te meg az előző házasság terméke vagy, és mint ilyen, felesleges...Menj csak ki utánuk, sokkal jobbak lesznek az életben az esélyeid, ha kint tanulsz, ráadásul olyan jól angolul sose tanulsz meg itthon, mint ott! Jogod van hozzá, te is apád gyereke vagy! Nem is értem, hogy foszthatnak meg ilyen lehetőségtől!!!

2012. máj. 8. 12:02
 15/17 A kérdező kommentje:

a legkisebbik 10 hónapos , a másik meg 4 éves.

apukám is alig tud angolul.

egyedül csak nevelőanyukám tudja a nyelvet , mert ő külföldön született.

2012. máj. 8. 17:30
 16/17 anonim ***** válasza:
Régi kérdés,de nekem az jött le hogy nem akarják hogy velük menj. Elhitették veled hogy ha nem tudod a nyelvet nem tudsz kimenni? A mostohaanyád egy inkább ki se mondom.
2017. máj. 20. 06:46
 17/17 anonim ***** válasza:
Ne kövesd őket, legyen saját döntésed.
2021. szept. 7. 16:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!