Hogy háláljam meg?
A szüleim dolgoznak, ezért szinte a fél életemet a nagyszülőkkel töltöm. A nagymamámmal többet vagyok, szinte mindenki másnál, bármikor boltba megyünk, ő mindennel el akar halmozni, megvesz még az "utolsó pénzén" is mindent nekem, és érzem, hogy szinte bármit megtenne a családért,és értem de sajnos nemtudom hogy adjam vissza neki. Mert Suli->eddzés->tanulás, és elment az egész nap..Lehet, hogy hihetetlen hülyén hangzik, de egyszerűen úgyérzem, szegénykét egyedül hagyom. Még a házimunkában sem tudok neki segíteni:(
Szerintetek mit tegyek, hogy úgyérezze, törődöm vele??
A nagymamád tényleg nem viszonzásért adja (bár a törődés jól esik neki). Azzal együtt lehet hogy azt gondolja, hogy meg kell vásárolni a szeretetedet - még ha ez nincs is így, még ha ezt ő úgy is éli meg, hogy csak neked szeretne örömet okozni.
Visszadni tényleg nem tudod - illetve nem neki tudod visszaadni.
Amit a szüleinktől kapunk, azzal a gyerekeinknek tartozunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!