Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Miért nem ér a kisöccséhez a...

Diacica18 kérdése:

Miért nem ér a kisöccséhez a párom?

Figyelt kérdés

A párom 18 éves. Az öcsikéje pedig pár hónapos. Az anyukája megkéri a páromat, hogy legalább a fejét simítsa meg. De nem teszi meg, és panaszkodik az anyukája, h beszéljem rá a páromat! Tudom nagy a korkülömbség is!

Szerintetek, mi okozhatja ezt? Féltékenység? Korkülömbség?

Vagy micsoda, sajnálom őt, és segítséget kérnék tőletek!

2012. márc. 12. 19:46
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
90%

Fél hozzáérni. Férfi. Majd megfogja, ha nem lesz ilyen törékeny. Neked az anyukát kell leszerelni. Nyugtasd meg, mondd, hoyg majd megfogja, amikor úgy érzi. Szerintem titokban megfogta már.

Ne üldözzétek, azzal csak kellemetlen helyzetbe hozzátok!

Semmi baja nem lesz az öcsinek, ha csak nagyobb korában tapogatják össze.

Nem kell szekálni.

2012. márc. 12. 19:52
 2/11 anonim ***** válasza:
85%
Mind a kettő lehetséges és a szégyenlősége is ide tudható. Téged legalább símogat az ebadta?
 3/11 anonim ***** válasza:
82%
én se foglalkoztam hugommal amikor még nagyon kicsi volt, engem is erőltettek, annál inkább nem akartam, majd megbarátkozik vele, idő kell neki
 4/11 anonim ***** válasza:
72%
Egyéves kor alatt sok férfinak nem áll rá a keze.
 5/11 anonim ***** válasza:
78%
Lehet hogy féltékenység, úgy érezheti hogy azért "csinálták" az öcsikét mert ő már nagy és úgy is kirepül.
2012. márc. 12. 19:53
 6/11 anonim ***** válasza:
87%

a barátod épp kamaszkorát éli. ez önmagában elég lehet.

amúgy ezer oka lehet, ezt innen, ennyi alapján ember legyen a talpán, aki eltalálja. ekkora korkülönbségnél gyakran előfordul pl, h csak az egyik szülő azonos. a nagyobbik gyerek pedig dacból, ill. a másik szülő iránti szolidaritásból mellőzi a kicsit. csak egy a számtalan lehetséges magyarázat közül

2012. márc. 12. 19:57
 7/11 anonim ***** válasza:
93%

Az párom 25 éves koráig rá sem nézett a gyerekekre. Egyszerűen félt tőlük, meg nem tudott velük mit kezdeni. Pár hónappal ezelőtt az unokatesója a kezébe nyomta babát, hát...mintha egy egy büdös szemetes szatyrot tartott volna. :S Azóta szerencsére már jobb a helyzet, beszél a babához, játszik vele, de még mindig nem hajlandó megfogni.

Szall ne idegeskedj, vannak olyan emberek (férfiak és nők is), akik félnek egy babát a kezükbe venni, akikben még nem tört fel a szülői ösztön, és ennek semmi köze az irigységhez. Mint már ahogy azt előttem is irták, ha nagyobb lesz a baba, a párod is sokkal bátrabb lesz!

2012. márc. 12. 19:58
 8/11 anonim ***** válasza:
49%
Nem örül neki, hogy lett egy kisöccse.
2012. márc. 12. 20:00
 9/11 anonim ***** válasza:
72%
Én 22 éves lány vagyok és mindennél jobban szeretnék egyszer anyuka lenni, ettől függetlenül sem igazán tudok mit kezdeni még egy babával. Egyszerűen nem igazán voltak pici babák az életemben és most ha néha néha születik egy és látogatóba megyek, iszonyatosan fura. Félek, hogy rosszul fogom meg, nem csinálok valamit jól, stb. Szerintem ezt majd az idő alakítja, ahogy nálam is, majd a párodnál is. Ha kapok némi útmutatást, vagy a kezembe adják, akkor nincs gond, de azért kicsit tartok tőlük, olyan picik és törékenyek. :) Lehet a párodnál is csupán ennyi a helyzet. Hirtelen nem tud mit kezdeni vele, de majd ahogy nő magától fogja úgy érezni, hogy szeretné megérinteni, hiszen még is csak a tesója. A férfiaknak amúgy is akkor kezd érdekessé válni egy baba, ha már kúszik, mászik, mozog, beszél... :)
2012. márc. 12. 20:03
 10/11 anonim ***** válasza:
Bármi lehet.Az én fiaim között 16 év a korkülönbség,a nagy az első perctől imádta a kicsit.Ez ma is így van-a nagy már 20 éves lett,a kicsi 4-és mivel külföldön tanul állandóan skypon dumálnak.
2012. márc. 12. 20:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!