Miért kivételeznek ennyire a hugommal?
Nem vagyok már kislány és tényleg nem esz a féltékenység még mielőtt valaki ezt válaszolná..
De mostanában egyre inkább veszem észre, hogy kivételeznek vele.
Most derült ki, hogy havonta kap a kártyájára 5.000et csak úgy...és mindemellett még hisztizik anyuéknak, hogy új ruhát kell vennie mert ide megy meg oda megy... Én mindig a hugom szöges ellentéte voltam, soha nem erőszakoskodtam hogy de már pedig nekem ez kell, soha nem kértem semmit se, se szülinapra se más alkalomra. Nem vártam el semmit se, mert tudtam hogy nem állunk jól anyagilag. Itthon is mindent én csinálok és anyu. Én takarítok ő főz, hugom meg hisztizik valahányszor megkérem hogy porszívózzon.
Valahogy nem gondolom úgy, hogy megérdemelné ezt a pénzt. Igaz mostanra sokkal jobban állunk anyagilag, de főleg ha még tiszteletlen is, nem is segít semmiben és mindenre csak a száját húzza nem értem neki miért jár?
én 22L vagyok ő 16L
Ugyanannyi vagyok, mint te, és a húgom is 16 lesz. Nálunk is ő az elkényeztetett lányka, mindig mindent megkapott. :) Képes volt 8 évesen hasra vágni magát a boltban, hogy megkapjon egy cipőt. Mindig megkapta.
Ez általános dolog, hogy a legkisebbet elkényeztetik, főleg, ha van korkülönbség. Nekünk a bátyánk is van, hugi évre rám született, mindig ő volt a "kicsi", akinek több mindent szabadott, mint nekem.
Már nem élek otthon, de látok ezt-azt. Húgomnak laptopja van, én egy kazettásmagnóért könyörögtem évekig, soha nem kaptam meg. :D Ruhája annyi, amennyi nekem életemben nem volt. De nem irigylem, legalább jobb tinikora van, mint nekem volt.
Én a helyedben nem törődnék a dologgal. Ilyen nevelés hatására nehezebb lesz neki másoktól való függés nélkül élni.
17 vagyok. 14 éves korom óta nem kapok zsebpénzt, de nyáron dolgozok annyit, hogy suli időszakra elég pénzem legyen.
utolsó válaszadó: 'Jobb tinikora volt, mint Nekem'.
Akkor azon is fog ő nosztalgiázni, hogy mennyit hisztizett, mint Tom Cruise kislánya :D
Köszönöm a hasznos válaszokat, néhányon jókat derültem:)
Hát igen...sajnos így nagyobb kárt tesznek a jövőjében mint gondolnák. Viszont ha ez így most gonoszan is hangzik, a szüleim valahol megérdemlik hogy ilyen hangnemet üt meg velük szemben...néha úgy beszél velük mint a kapcaronggyal. Apu állandóan ide-oda furikázza, ha épp gondol egyet és nincs kedve hazasétálni a busztól akkor felhívja aput ő meg egyből ugrik érte...edzésekre is ő hordja:) Anyu meg.......hát ő anyu, minden sz@rt megvesz neki, mivel hugi kivágja a hisztit, hogy: de a suliban is mindenki hetente jár vásárolni a szüleivel és ő is akar új ruhákat...én meg dolgozhattam hogy saját pénzből legyenek ruháim mert pofám se volt a szüleimtől kérni ennyi mindent:) És ezek után még pénzt is utalnak neki minden hónapban....komolyan mondom nem hiszem el hogy ez kettejük közül egyikőjüknek sem szúr szemet:-D Pedig annyira nyilvánvaló hogy azért viselkedik ilyen tiszteletlenül mert elkényeztettek..
Hazudok, mert azt mondom hogy nem bánt a dolog...pedig igen is bánt. De ez nem féltékenység, ez valami más, csak nem tudom elmagyarázni mi:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!