Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Volt-e sikeres rokon felkutatás?

Volt-e sikeres rokon felkutatás?

Figyelt kérdés
Van-e olyan itt, aki bármilyen módon rátalált rég eltünt hozzátartozójára? Megírná, hogy milyen úton?
2009. jún. 8. 13:30
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Én nem vagyok érintett, de érdekel a téma. Remélem sikerrel jársz, Sok szerencsét hozzá!
2009. jún. 8. 15:26
 2/9 A kérdező kommentje:
Hát látod nem igazán válaszol rá senki :(
2009. jún. 8. 17:17
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Én csak olyan nagynénémre akadtam, akit soha nem láttam, a neten megtaláltam és tartjuk a kapcsolatot.
2009. jún. 8. 20:36
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Igen,én többre is.

Iwiw-en keresztül kaptam egy levelet,hogy a nevem alapján talán rokonok lehetünk,és mint kiderült tényleg rokonok vagyunk.Előtte fogalmam sem volt róluk.Azóta szépen gyarapodunk,nem tudom hány évre,és milyen távoli rokoni ágra visszamenőleg, de jópáran összejöttünk(unokatesók,nagynénik....stb), és egy saját weboldalon keresztül gyarapodunk.már azt sem tudom hányan vagyunk,utána kell néznem.

2009. jún. 9. 21:23
 5/9 anonim válasza:
100%
az anyum nagynénje egy tv-műsoron keresztül akadt eltűntnek hitt testvéreire
2009. jún. 23. 13:23
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
n a nagymutterom segítségével vissza tudtam menni 1829-ig, aztán onnan keztem el keresni embereket, iwiw-en, s néhányról kiderült, hogy rokonom. Am én a myheritage.com-ot használom, mert ott jelez, ha egy másik családfa azonosságot mutat a tieddel (ha a tieden rajta van pl. Kiss József, akinek az anyja Nagy Margaréta, akkor küld egy értesítőt. De lehet, hogy már akkor is küld, ha csak a Kiss József egyezik.)
2009. júl. 6. 18:39
 7/9 anonim válasza:
én pl. találtam 5dik uncsitesót;D
2009. aug. 9. 16:29
 8/9 anonim válasza:
Szia! Én is szeretném felkutatni a rokonaimat, ezért érdekelne, hogy jutottál-e valamire azóta, hogy megírtad a kérdésed. Kíváncsi lennék, hogy merre érdemes elindulni.
2011. jan. 28. 21:28
 9/9 anonim ***** válasza:

Visszafelé a harmadik vagyok:

ez az idei illetve a tavalyi év sikere, ükapám húgának az unokáit találtam meg, illetve az ükapám dédapjának az egyik testvérének a sokadik leszármazottját. Sokat segítettek mindketten.

2011. febr. 5. 08:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!