Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » A média miért próbálja úgy...

A média miért próbálja úgy beállítani, mintha nem léteznének molesztáló apák?

Figyelt kérdés
Csak mert nem egy olyan embert ismerek, akit molesztáltak a családjában és felháborítónak tartom, hogy semmisnek veszik, ha egy 6 éves gyereknek a nemiszervét fogdossa maszturbálás közben az apja, vagy nagyapja, arra hivatkozva, hogy "mert jó".
2012. febr. 1. 13:25
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
21%

Szerintem ti vagytok betegek!

Ez a kérdés igenis azt sugallja, hogy GYAKORI, hogy az APÁK molesztálják a gyerekeiket.

A kifejtésnél még beleveszi a NAGYAPÁKAT is.

Ha már annyira általános kérdést akarunk feltenni, lehetne úgy fogalmazni, hogy "A média miért próbálja úgy beállítani, mintha nem léteznének molesztált gyerekek?" - ebben legalább az elkövetőre utalás nem lenne benne, még így sem értem, hogy mi értelme ilyesmit kérdezni, de mindegy.

A feltett kérdés viszont mindenképp feltételez egy elkövetőt is, ez meg már egyenesen undorító, legalábbis számomra.

És továbbra is fenntartom, hogy hála Istennek azért nem mindennapos, hogy a gyerekeket molesztálják. Nyilván sajnos előfordul, de azért nehogy már annyira általános legyen.

2012. febr. 2. 10:07
 12/22 anonim ***** válasza:
És, ha már az eseteknél tartunk: A Jamie Bulger-ügy is elég szörnyű volt, azért mégsem jelenti ki senki, hogy minden idősebb fiú kisebb gyerekeket kínoz halálra.
2012. febr. 2. 10:08
 13/22 anonim ***** válasza:
Nekem így is tele van már a tököm a híradóval. Másról sem szól csak a gyilkolásról, robbantásról, és egyéb borzalmakról. Úgy csinálnak, mintha semmi jó nem történne a világban. Nagy ritkán szaladok csak bele, de utána mindig megbánom.
2012. febr. 5. 22:16
 14/22 A kérdező kommentje:
Nem sugall semmi olyat, hogy minden apa vagy nagyapa pedofil ezt annak az elméje rakja hozzá, aki ilyent lát benne, azt írtam, hogy a média vagy bizonyos emberek olyan képet akarnak festeni, mintha egyáltalán nem létezne a probléma. Nem tudom mennyire gyakori jelenség, de elég sok bántalmazott gyereket ismerek, attól még, hogy több az olyan ismerősöm akit nem bántalmaztak ilyen módon. Olyat is tudok, amikor az anyának panaszkodik a gyerek, az anya meg egyszerűen nem hisz neki, egyetlenegy olyat is ahol az anya molesztált de éppen pszichotikus volt és egyszeri eset.
2012. febr. 9. 10:08
 15/22 anonim ***** válasza:

Az apa vagy az anya vagy nagyapa. Nane, hogy a molesztáló nőkről megfeledkeznek sokan! Pedig lehet hogy kevesebb van de a molesztálóknak minimum 25%-a nő.

[link]

2012. febr. 9. 23:27
 16/22 A kérdező kommentje:

Lehet, nőkből is sok a bántalmazó én csak azt tudom leírni amiről tudok ismerőseim által vagy átéltem, nekem egy női molesztálós esetem volt amiről tudok és jóval több férfi, aki gyakran nem lánygyerek ellen működött.

De tudom, hogy sok a kegyetlen nő is mégha több a férfi.

2012. febr. 9. 23:45
 17/22 anonim ***** válasza:

Sajnos azt kell, hogy mondjam, a gyermek alapvető érzelmi és testi szükségleteinek az elhanyagolása és bántalmazása már együttvéve a két nemre kiegyensúlyozottan jellemző a társadalomban.

Például a csecsemők testi bántalmazása a nőkre nagyságrendekkel jellemzőbb.

Igaz, az tény, hogy a szexuális bántalmazás jellemzőbb a férfiakra, de sok esetben őket éppen az anyjuk bántalmazta, és nem egyszer pont szexuálisan.

Egy másik érdekes tény, a sorozat gyilkosok többségnél a szociális háttér mély feltárása szinte minden esetben valószínűsítette az anya vagy más női gondviselő általi szexuális bántalmazó magatartást.

És az egy fontos tényező, hogy a férfiak igen ritkán ismerik be, hogy anyuk részéről ilyen bántalomban volt részük.

Míg a férfiak sokszor a társadalomban a "bűn útjára lépnek" a gyerekkori traumák miatt, addig a nők leggyakrabban a saját családjukban adják tovább ezt. Minden ez megelőző külső jel nélkül.

2012. febr. 10. 03:17
 18/22 anonim ***** válasza:
Mindezt ezt megelőző külső jel nélkül.
2012. febr. 10. 03:19
 19/22 A kérdező kommentje:
Szerintem az is elég beteges tud lenni, amikor az anya egy olyan kapcsolatban él, ahol a párja elhanyagolja, vagy akár bántja ki, és ha fia születik, akkor elkezdi a gyerekével való kapcsolatát szerelemnek nevezni. Lelkileg teljesen tönkreteszik az ilyenek a gyereket, aki később nem párt keres hanem anyapótlékot, és olyan önzők meg életképtelenek lesznek, hogy apaként nem tudnak egyáltalán funkcionálni.
2012. febr. 10. 09:52
 20/22 anonim ***** válasza:

Igen nagyon sokféle képen lehet rosszul csinálni.

Mondjuk szerintem jól is (csak) sokféle képen lehet élni, mert sokfélék vagyunk.

2012. febr. 10. 19:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!