Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Ti mit reagálnátok ilyen...

Ti mit reagálnátok ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés
Ti mit szólnátok ahhoz ha párotok azzal állna elő, hogy a drága anyukájának ti vegyetek ezt-azt? Anyuka soha nem segített nekünk, mindig csak lányát istápolta, segítette, soha még egy kanalat sem vett nekünk. Mi lenne a reakciótok arra ha párotok egyszer csak azzal állna elő, hogy anyukának tüzelőt kell venni meg ilyeneket, amikor anyósom nyugdíja a minimálbér kétszerese és ezt mindet a lányáéknak adja, mert nem bírnák fizetni a lakáshitelüket. Szerintetek tényleg szemét vagyok, mert ezen én kiakadtam?
2012. jan. 29. 22:36
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Te csak azért kérdeztél mert arra vártál hogy majd valaki azt mondja igazad van. Aki nem azt mondja annak csak körbemagyarázod miért van igazad.

Igazad van !

Legyen egy jó napod !

Bye ! :)

2012. febr. 16. 15:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!