Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Ilyen reakciót várhatnék el a...

Ilyen reakciót várhatnék el a saját nagyanyámtól?

Figyelt kérdés

Szeretném hozzátenni,hogy normális intelligens emberektől várnék hozzászólást,aki csak kötekedni akar,azt lepontozom.

A sztori.

2 éve együtt élek a párommal,mindketten melegek vagyunk.

Elmentünk karácsonykor a nagyszüleimhez,és ott volt a keresztanyám roma származású párja is.

Na most ez a paraszt,kitalálta,hogy a párom szemezett vele,és hogy biztos akart tőle valamit,aztán azt mondta hogy mindketten b.zik vagyunk.

Hozzá teszem egy ápolatlan,drogos,40 éves férfiről van szó,mi pedig 20-on évesek vagyunk.

A párom pont előtte ült,tehát elkerülhetetlen volt hogy ránézzen.

Apám a védelmünkre kelt,erre azt mondta neki hogy kinyírja őt is,és a meleg fiát is.

Nagyanyám egy szót sem szólt a védelmemben,és én azóta már nem foglalkozom vele úgy,mint rég.

Ha neki az unokájától fontosabb egy ilyen homofób barom,akkor legyen vele boldog,pedig tesóm se foglalkozik vele,egyedül én.

Előttünk megjátsza hogy ő mennyire kedveli a páromat,viszont a hátunk mögött meg hagyja,had szapuljanak minket.

Ez milyen már?

2012. jan. 20. 14:13
1 2 3
 1/22 A kérdező kommentje:
Annyit se mondott,hogy ne bántsd az unokámat.
2012. jan. 20. 14:16
 2/22 anonim ***** válasza:
94%
Ha a nagyanyád ennyire sem volt hajlandó kiállni mellettetek, hogy legalább a saját házában csendre intené azt, aki bántja a vérét, akkor vedd te is semmibe őt. A keresztanyádat meg végképp. Neki hogy esett volna, ha ti meg a roma párját cseszegettétek volna a származása miatt? Én hanyagolnám a velük való kapcsolattartást, azt biztos.
2012. jan. 20. 14:20
 3/22 anonim ***** válasza:

Hát....ez azért tényleg durva.

Ha az én unokámról lenne szó,én kirúgnám a francba,ahogy jött,úgy húzza a belét el fele!

Tök mindegy milyen szexuális beállítottságú!

Akkor is a nagyanyád elvileg,bár ezek után ne mondja magát annak!

2012. jan. 20. 14:21
 4/22 anonim ***** válasza:

Na igen 1. válaszoló!

Teljesen igazad van!

Őt is lehetne ba.zogatni a származása miatt.

2012. jan. 20. 14:23
 5/22 anonim ***** válasza:
77%

Én kicsit megvédeném nagymamádat. Olyan világban nőt fel és élt, amiben a homoszexualitás titkolt és tiltott dolog volt. Biztos elfogad téged úgy, ahogy vagy és szeret is, csak megvédeni nem tud, mert a berögzült "hagyományok" nem engedték neki. Csúnya volt amit tett és értem, hogy rosszul esett, de szerintem nem tudott hirtelen mit tenni.

Beszélj vele erről, de ne hanyagold el, ne látogasd kevesebbszer, mint eddig.

Keresztanyádat viszont felejtsd el; a férjéről pedig nem nyilatkozok. Az, hogy cigány, egy dolog, de hogy egy b.nko paraszt, az nem megbocsátható.

2012. jan. 20. 15:23
 6/22 anonim ***** válasza:

Jól van persze elhiszem.

Igen.

Régen máshogy kezelték ezt a dolgot.

De miért védi őt,a saját rokonaim mondják hogy a csávó miket mond rám,ő pedig letagadja.

Megvédi,hogy milyen rendes amúgy meg.

Közben a keresztanyámat rongyosra veri,de ez megint egy más dolog,amivel a nagyanyám persze nem foglalkozik.

2012. jan. 20. 15:54
 7/22 anonim ***** válasza:
ja bocsi,most nézem hogy a párom fiókjába tett be.
2012. jan. 20. 15:56
 8/22 A kérdező kommentje:

szóval ehhez az is hozzá társul,hogy védi

és ok nélkül

ezért nagyon haragszom rá

2012. jan. 20. 15:57
 9/22 anonim ***** válasza:

Én próbáltam nagymamád szemszegéből nézni :-)

Ha még védi is őt veled szemben, az már sajnos szerintem sem megbocsátható :-(

2012. jan. 20. 16:07
 10/22 A kérdező kommentje:

De nem tudom hogy mit tegyek?

A páromnak is rosszul esett ez az egész.

Szóval ha én meg is bocsájtanám neki ezeket,biztos hogy páromat zavarná az,hogy én tartom vele a kapcsolatot,annak ellenére,hogy én nem sokat érhetek neki.

2012. jan. 20. 17:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!