Mi a véleményetek az ilyen emberekről?
Figyelt kérdés
Van egy ismerősöm aki a férjével együtt vett fel 15 milliót 35 évre, 90-100 ezer a törlesztőjük, de nem számít, anyuka tolja a pénzt. Akkor is így gondolkoztak amikor felvették a pénz, hogy majd segítenek nekik. Hogy lehet így gondolkozni? Anyuka sem halhatatlan, meg szerintem azért egy 33 éves embernek kéne a szüleit segíteni és nem pedig fordítva. Hozzáteszem anyuka hitelt vett fel drága kislányának, hogy ő lagzit csináljon. Anyukának van fia is, de neki nem segít, konkrétan nem is foglalkozik a fiával csak akkor, amikor segítség kell neki. Ja hozzátenném, anyuka félévenként kerül a pszichiátriára. Mi a véleményetek ezekről a dolgokról? Szülők, ti megtudnátok ezt csinálni ha 2 gyereketek lenne, hogy csak az egyik számít, csak az egyiket segítitek?2012. jan. 18. 21:42
1/2 anonim válasza:
Nem tudnám csinálni és mondtam a férjemnek, hogy üssön agyon egy lapáttal és ásson el a kertbe, mikor megpróbálom ezt másképp gondolni.
Mi hasonló cipőben járunk, mi vagyunk a nem segített fél, ebből kiindulva, hogy milyen rosszul esik az embernek, hogy ennyire sz@rnak a fejére...
2/2 anonim válasza:
Anyuci egy csődtömeg, mind idegileg mind érzelmileg. Imádott kislányát úgy nevelte hogy az felnőttként is függjön tőle mind anyagilag mind egyébként. Nyakamat rá hogy ha anyu meghal a lány is pszichiátriára fog kerülni. Így jár az aki felnőttként szándékosan támaszkodni akar a szüleire.
Én azt mondom az elhanyagolt testvér a szerencsésebb. Csak tudjon nemet mondani anyucinak ha az segítségért kuncsorog nála.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!