Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Ti bevennétek ezeket a meséket?

Ti bevennétek ezeket a meséket?

Figyelt kérdés
Barátnőm új pasija nagyon furcsa nekem. Állandóan (szerintem) valótlan dolgokat állít magáról, mintha notórius hazudozó lenne. Hogy neki volt egy olyan barátnője, aki egy olasz maffiózó felesége volt, és hogy vele csalta. Meg hogy ő 1 úszómedencés házban élt albérletben Budapesten a Rózsadombon, mikor ő parti szervező volt, és 100.000 ft-ért bérelt házat, ja és ő volt drog díler is. Megfordult a legjobb körökben, a Palace-ban minden nagyon arcot ismert, és hogy mennyire jól keresett. Ehelyett most itt lakik ebben a városban, ahol én és az anyukájával lakik. Nem tartom kizártnak azért találja ki ezeket a meséket, hogy elterelje a gyanút magáról, és hogy valami sötét ügye volt a múltban. Lehet büntetett előéletű. Mit gondoltok erről?

2011. dec. 28. 00:46
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

amúgy 100.000ért nem is lehet házat bérelni max Kőbányán hahaha

érdekesnek akar látszani, mert unalmas élete van. lehet, hogy saját maga is elhiszi, amit mond :) van ilyen. orvosi eset. volt ilyen exem.

2011. dec. 28. 09:27
 12/15 anonim ***** válasza:

Hát nekem is volt egy olyan pasim, aki brutális hazugságokat talált ki, és az a legrosszabb, hogy el is hitte ezeket.

Pl: diszkóban megismert 2 orosz férfit, akik az Orosz maffiához tartoznak, azóta is nagy spanok (csak tudnám milyen nyelven kommunikálnak...)

Drága és ritka autókat lopott el...

Olyan jól ment neki, hogy kitudja honnan hozatott x üveg különleges bort.

Sóstói motorversenyen annyira összetörte magát, hogy fél évig volt kórházban (még jogsija sincs)

Nagyon durva hazugságai voltak a srácnak, és tényleg mindegyiket elhitte ő maga is...Amikor úgymond számonkértem, akkor én voltam az idióta...

2011. dec. 28. 10:29
 13/15 anonim ***** válasza:
Volt egy barátnőm, nem nagyon járt suliba és mikor kérdeztük, hogy megint hol volt olyan sokáig, azt válaszolta, hogy Hollandiában (amúgy tök szegények). Vissza kérdeztem, hogy milyen volt erre közölte, hogy ja nem látott belőle semmit, mert végig aludta az utat. Egy héttel később ugyanezt a sztorit már úgy adta elő másik bnőmnek, hogy Spanyolországban volt. Jót nevettünk rajta és kész. Te is tedd ezt nyugodtan, nevesd ki mást nem tudsz vele tenni.
2011. dec. 28. 14:38
 14/15 anonim ***** válasza:

Azok az emberek, akik állandóan a múltjukról beszélnek, és az amit mondanak kicsit "extraordinary", szóval ezek mindig vetítenek. Az ilyenekkel nem kell foglalkozni. Nagyon gáz. Önértékelési problémák. Sokkal többre szeretné tartani magát, mint ami valójában és ezért foggal körömmel küzd. Nekem is volt egy kamuzós időszakom. Akkor épp semmi sem jött össze és olyan dolgokat hordtam össze, amik ugyan elképzelhetőek voltak, de koránt sem igazak. Nyilván ő is hasonló cipőben jár most és az ismerőseitől hallott dolgokat színezi ki és adja tovább, mint ha vele történt volna.

Amúgy az ilyen embereket könnyű kezelni. Vagy nyíltan lesz*rod és nem veszel tudomást az ilyen hülyeségeiről. Így lehet leáll, mert látja, hogy pont hidegen hagy az egész dolog és nem vagy kíváncsi a múltjára, mert a jelenben élünk.. Vagy beleviszed mélyebb témákba, ahol muszáj megnyílnia és magát adnia és akkor idővel leszokik ezekről a lódításokról. Legalábbis veled szemben.

A lényeg, hogy sosem szabad piedesztálra állítani ez ügyben. Nem szabad arra törekedni, hogy hazugságon kapd, mert szegény lelkét nagyon durván megviselné és még lejjebb süllyedne az önértékelése és még nagyobbakat hantázni másoknak és még jobban lenéznék az olyan emberek, akik nem harapják a témát.

2011. dec. 28. 23:27
 15/15 anonim ***** válasza:

Nekem egy barátnőm volt ilyen.

Viszont most mutatta másik barátnőm, hogy egy srác miket írogat neki neten. Hősszerelmes a srác!

Ő katona, és "Avgánisztába'" van, hogy ő mennyire fél, hogy meg fog halni, miközben mobilról facebookozik a másik városból.

2011. dec. 29. 00:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!