Akkor ő most ki is nekem?
Figyelt kérdés
Apának az anyukájának van egy testvére annak volt egy felesége akitol elvált és volt tőlle egy gyerek azmeghazásaodtt és lett neki egy LÁNYA akkor ő ki nekem ?2011. dec. 24. 15:06
11/15 A kérdező kommentje:
ő 13 éves én pedig 14 még nem akarunk gyereket ez csak olyan ugymond gyerek szerelem :D:D:D:D:D::D:D:)
2011. dec. 24. 17:31
13/15 A kérdező kommentje:
xD de akkor most mivan nem is tudtuk hogy igy van :P
2011. dec. 24. 20:49
14/15 anonim válasza:
Példa az ujja össze ragad nem nő ki az egyik ujja...ilyen is lehet
15/15 anonim válasza:
Nos halgass a szívedre, de ez a gyerekvállalás szempontjából valóban rizikófaktor. :) A képmutató puritánok csak képmutatók semmi több. Őket is az ősi ösztöneik vezérlik hidd el. Van egy tiroli népcsoport ahol ez nem is lenne kérdés, mivel csak falubelivel házasodhattak.. s az évszázadok alatt mind rokonokká váltak valamely szinten. A másod unokatestvérség vérrokonság , de a házasság ez esetben nem törvénytelen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!