Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Hogy tudnám megváltoztatni a...

Hogy tudnám megváltoztatni a nevem? Pl Virágné Virág Virágként vettem fel a férjes nevem, a középső Virág a lánykori vezetéknevem, amit nem szeretnék már!

Figyelt kérdés
Családi okokról van szó!14 éve lesz lassan,hogy eggyütt vagyok a párommal,amikor összeköltöztünk "apám" kitagadott,nem beszél velem azóta.Augusztusban megszületett a kisfiúnk,valamiért én h.lye azt gondoltam kíváncsi rá ezért küldtem neki egy Megérkeztem képeslapot,amit posta fordultával visszaküldött,de az még semmi!Az Öcsémmel egy nyilvános helyen elkezdett üvöltözni,hogy mondja meg nekem,hogy a NEM az NEM!Na ezek után szeretnék mindenféle téren elszakadni tőle még a nevét se akarom viselni!!!Mi a menete a névváltoztatásnak,kb mennyibe kerülhet?
2011. dec. 22. 09:23
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Lepontozni?Én a zöld kezecskére kattintottam!!!Most is ott olvasom a válaszod alatt:"Szerinted a válasz hasznos"!!Ha valaki lepontozott azt sajnálom,de tényleg nem én voltam,eddig bármilyen kérdésem is volt itt,ha nem tetszett a válasz rá akkor se pontoztam le!!
2012. jan. 16. 12:19
 12/14 A kérdező kommentje:
Na most ellent mondtam magamnak,bocsánat!Az alatt válaszolót Dorisz lepontoztam,de ha elolvasod a válaszát akkor megérted miért!
2012. jan. 16. 12:22
 13/14 omba ***** válasza:

Dorisz, én felpontoztalak xD,

de hát nem pontokért írunk okosakat (?)

Én 30 évesen maradtam szülők nélkül, bár apám élt még vagy 10 évet.

Van ez így - foglalkozz az élettel!

2012. jan. 16. 22:09
 14/14 anonim ***** válasza:

Bemész a polgármesteri hivatalotokba az anyakönyvvezetőhöz és kérelmezed a névváltoztatást. Az illetéke 10 ezer Ft. Akkor 5 ezer, ha válás után vagy és vissza szeretnéd venni a lánykori neved.

Egy hónap alatt zajlik le az eljárás.

A 10 ezer Ft illetékhez még hozzájön az összes okmányod cseréjének a költsége.

2012. júl. 25. 20:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!