Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Segítség! Most akkor hogy is...

Segítség! Most akkor hogy is van ez?

Figyelt kérdés
Megnősültem, és özvegyasszonyt vettem feleségül. Volt egy felnőtt lánya. Apám gyakran ellátogatott hozzánk, aminek az lett az eredménye, hogy feleségül vette a mostohalányomat. Ezek után természetesen a mostohalányom lett az anyám, az apám pedig a vejem. apám feleségének(a mostohalányomnak aki egyben az anyám) született egy fia, akinek ezek szerint a mostohatestvére vagyok, mivel a mostohaleányom anyjának a férje vagyok,így a feleségem a nagyanyám. Időközben azonban a feleségemnek is született egy gyermeke,aki apámnak a sógora lett,nekem pedig a nagybátyám egy személyben.Mert ha a mostohaanyám testvére a fiam, akkor saját magam öregapja vagyok?!
2011. dec. 14. 12:14
 1/6 anonim ***** válasza:
Ez egy régi történet, valahonnan kimásoltad...
2011. dec. 14. 12:16
 2/6 anonim ***** válasza:
Nemár, hogy erre a hülye kérdésre izgulsz! Ez kb 3 napja is fent volt. Ez a vicc meg ezer éves.
2011. dec. 14. 12:16
 3/6 anonim ***** válasza:
Kovács Jánosnak hívják a buszsofőrt.
2011. dec. 14. 14:17
 4/6 bánomisén ***** válasza:

És 15 éves a kapitány.

Kb. 10 évvel ezelőtt olvastam ezt először :-))

2011. dec. 14. 19:09
 5/6 anonim ***** válasza:
jaja ez ős régi mese,ezt olvastam itt csak ott a férj irt ilyet más sztorival.
2011. dec. 15. 00:53
 6/6 anonim ***** válasza:
Kocsmacimbora elvette a volt felesége válóok barátjának az anyját, így lett a saját lányának a nagyapja :)
2011. dec. 15. 22:24

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!