Minek szülnek páran csak úgy gyereket? 5-6-7 -et is és aztán sírnak ha nincs pénz! De nem jött rá amikor a 4. -et szülte hogy nem bírja normálisan eltartani a gyermekeit?
Ebben nem mindig van igazad.
Munkámból kifolyólag sok nagycsaládost ismerek.
Pl. 3 gyerek van,3,6 és 12 évesek. Az apának jól fizető állása volt 4 hónappal ezelőttig. Saját házban laknak,hitelük nincs. Az anya Gyes-en van,de hiába akarna dolgozni,gyerekes nőt nem vesznek fel sehova. Az apa cége csődbe ment,és most munkanélküli. Legalább 100 helyre adta be a pályázatát ,3 szakmája van,de nem veszik fel sehova. Vagy ahova felvették,és naponta utazott 50 km-t, a tulaj nem fizette ki a bérét. Láthatták ezt előre?
A legtöbben nem pici gyerekkel kerültek bajba,hanem nagyobbakkal. Sok helyen már 14-17 évesek a gyerekek. Ők sem láthatták a szüléskor,hogy ennyi idő után elvesztik a létbiztonságot.
Akkor van igazad,ha most rosszak a viszonyaik,és így szülnek egyre több gyereket,csak ők vannak kevesebben.
És nem cigányok.
22:19-nek: Itt most nem arról van szó, hogy miért vállalnak embernek 4-5 vagy több gyereket. Ne vedd magadra, biztos vagyok benne, hogy édesapád egy fantasztikus ember, hogy tisztességben felnevelt benneteket.
A kérdés azokra vonatkozott, akik a rossz anyagi körülményeik mellé sok gyereket vállalnak ÉS sírnak, hogy nincs pénz!
Nem ugyanaz!
Személy szerint én is ismerek olyan családokat (magyart, nem cigányt) ahol valóban kimondottan a segély miatt vállalták a x-edik gyereket... Tényleg van ilyen és pont. És én sem értem...
"így is egyre (sokkal) kevesebben leszünk magyarországon... miért baj az ha valakinek ennyi gyereke van? nézd a jó oldalát"
Miért jó, ha sok a magyar, ha ilyen körülmények közt élünk? Nem lenne jobb, ha kevesebben lennénk, de jobban élnénk, lenne munka?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!