Nagyon szeretném megtalálni az anyai nagyapámat hogyan tegyem? Annyira muszáj volna hogy azt el sem tudom mondani.
Édesanyám sajnos rákos és végstádiumban van és most 60 éves amikor az apukája (akit keresek) meghalt 2 éves volt , és nem ismeri soha nem látott fényképet róla , az anyukája az én öreganyám , már nem él és nem tudunk semmit az anyu apjáról , és nap mint nap szenvedek hogy hogyan találjam meg őt , mert anyu sajnos nemsokára meghal de minden nap azt mondja hogy addig nem hal meg míg nem látta fényképen az apukáját , gőerővel keresem de senki nem tud érdemi információval szolgálni.
Könyörgöm nektek segítsetek.
Annyit tudok róla és sajnos anyu sem többet hogy Bartha Sándornak hívták , 1951.ben halt meg Debrecenben , tüdőlővést kapott a háborúban , de azt sem tudjuk hány éves volt , mikor született , hol van eltemetve mert öreganyám haragudott rá és soha semmit nem mondott mindig azt mondta hogy nem tudom és megszakad a szívem és ha nem találok róla nagyon gyorsan egy fényképet ha anyu ugy hal meg hogy nem tudtam teljesíteni az utolsó kívánságát akkor én is meghalok...
Segítsetek könyörgöm....
Szia.
Rajta vagyok a témán....
nagyon köszönöm a segítséget...
magánnyomozók nem foglalkoznak ilyesmivel ?
amúgy sok sikert,remélem megleled !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!