Mit gondoltok erről? Annyira rosszul esik!
Összejöttem nemrég egy pasival (kb. kemény 1 hete). Előtte párszor randiztunk, mire megtörtént a híres csók. Igen ám, csak észrevettem valamit. Elég távolságtartó. Egy héten egyszer-kétszer találkozunk, a munkájából kifolyólag, ami még oké, de egyszerüen nem érzem azt hogy annyira nagyon érdekelném. Itt volt nálunk tegnap, (elősször) elvoltunk egy ideig, csókolóztunk, aztán elkezdte nézni a tévét. Ha bújnék hozzá, vagy megölelném furcsán veszi és szinte elutasít. Azt mondja ő nem ilyen "bújós." Na szerintem ilyen a világon nincs. Ha nekem tetszik egy pasi és még főleg(!) az elején vagyunk, akkor simogatom, ölelgetem stb. Úgyse tudja megállni az ember. Szerintem ő csak így elvan mellettem, majd lesz valahogy alapon. Ja meg, 2 naponta rászánja magát és felhív. Szeretném azt hinni, hogy csak én látom rosszul, de sanos szerintem nem. Véleményekre vagyok kíváncsi! Ti mit gondoltok? Vagy ez még nagyon az eleje és netán zavarba volt hogy itt volt nálunk vagy mi?
22/L
Ö még nem szerelmes.Ne búj,had teperjen ö.
Ha érzi,hogy te nagyon ragaszkodsz nem leszel már olyan érdekes.Vadász ösztön.
Igazatok van, az elején ez tényleg nem normális hozzáállás:S De azért nem kell egyből lemondani róla, beszéld meg vele, hátha csak rossz napja volt, vagy tényleg zavarban volt, hogy először van nálatok.
Egyébként én is hasonló típus vagyok (bár én nőből vagyok), egy kapcsolat elején nem vagyok az a szerelmes, bújós fajta, ez csak pár hét után jön elő, amikor azt látom, hogy a másik tényleg komolyan gondolja ezt... Szóval vannak ilyen 'furcsa' emberek...:)
L21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!