Miért ilyen az unokatesóm?
Figyelt kérdés
még csak ált. 2.-os de ha nállunk van, akkor folyamatosan követ, dumál (hangosan) meg azt hajtogatja, hogy ő nagyobb,erősebb....stb. nagyon utálom... (fiú egyébként)
voltunk együtt egy lovas táborba. (én már régóta lovaglok, lovam is ott volt akkor) majdnem eltaposta a ló mert megmondtam hogy maradjon a táborvetetővel, de ő utánunk jött... 3x majdnem leestem a lóról, mert ő szórakozott és a ló meg megijedt....stb. :/ miért ilyen? mit tehetnék?
2011. nov. 6. 13:42
2/5 A kérdező kommentje:
de ha meg megverem vagy egy rosszat szólók akkormár levagyok cseszve... :/
2011. nov. 6. 13:45
3/5 anonim válasza:
unokatesó, nem testvér... ha nálad van kerüld vagy bírd ki máskor meg nem kell találkozni vele.
4/5 anonim válasza:
jézusom, ne haragudj kérdező,de nem gondolod, hogy kicsit túlzásba viszed? Elhiszem hogy idegesítő, de akkor is az unokatestvéred. Mondjuk ha éreztetnéd, vele, hogy szereted, és néha csak úgy önfeledten, játszanál vele talán jobb lenne, vagy hogy ha rosszat csinál, vagy éppen amikor idegesít mondanád neki hogy ne csinálja (persze nem úgy hogy leordítod a fejét) Nem tudom, hogy van-e testvéred, de ha nincs akkor lehet azért ennyire idegesítő,mert ezt még nem élted át. De ha viszont, az unokatestvérednek nincs nagyobb testvére, akkor szerintem azért lóg rajtad mindig, mert lehet hogy benned látja a nagy testvért, és lehet azt szeretné hogy te is úgy tekints rá mint egy kisöcsire. De egyébként szerintem, ezt még az is befolyásolhatja, hogy milyen sűrűn találkoztok, ha ritkán akkor ne csodálkozz hogy rád van szállva. A gyerekek egyszerűen, csak így mutatják ki hogy szeretnek. Próbáld meg elfogadni a kis srácot, akkor biztos megtaláljátok a közös nevezőt. :))
5/5 anonim válasza:
bocsi előző vagyok, azt lefelejtettem, hogy szerintem ne éreztesd vele, folyton azt hogy idegesít, mert ez nagy korába gondot fog neki jelenteni, és még egy valami,
a gyerekek nem hülyék, csak gyerekek ezt ne felejtsd el soha :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!