Hogy-hogy nem lett mérges?
Tegnap szóleimnek mondtam, hogy átmegyek barátnömhöz, de két másik barátnőmmel találkoztam, akiket ők egyáltalán nem szeretnek.. velük voltam meg találkoztunk fiukkal, aztán egy busszal elmentünk pestig, csak úgy, emrt azt hittük rögtön jön egy következő, amivel vissza is mehetünk, de nem jött és már rég otthon kellett volna lennünk. Felhivtuk barátnőm anyukáját, hogy jöjjön értünk, pont amikor beszálltunk volna az autóba elment elöttünk a szüleim kocsija én meg azt hittem itt végem. Tudni kell, hogy anyám baromi szigoru, de amikor beszálltam kb. nem is volt mérges, hogy ahelyett, hogy barátnőmnél lennék kb. 5 km-re onnan voltam. Azt mondtam boltokat mentünk nézni, aztán rájöttünk, hogy semmi nincs nyitva (!!) csak az zavarta, hogy nem öltöztem fel jól... szerintetek, hogy-hogy ilyen könnyen túl volt rajta? Apám eleve nem szigorú, ezért neki elmondtam az igazat.
13/L (kérlek titeket ne oltsatok be, mert az nem segít)
bravo
így kell eljátszani a szülők bizalmát
Anyad tudja az igazat. Nem veletlen volt epp ott, mikor beszalltal a kocsiba. Varja hogy elmond neki az igazsagot. Ha most nem uvolt, majd ketszereset fogja a kovetkezo alkalomnal, mikor rajta leszel kapva a hazugsagon.
Persze ez meg csak tegnap volt. Lehet, hetvegen el sem mehetsz sehova, es a tegnapot hozza majd fel oknak.
1. tanulj meg helyesen írni.
2. de szeretem hogy anyámék nagy ívben leszarnak :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!