Milyen név lenne jó? (többi lent)
Figyelt kérdés
Ikreim lesznek egy fiú és egy lány...
A fiúcska neve biztos hogy Gírta Levente Noé
A lánykával bajban vagyunk mert biztos hogy Gírta .... Zoé de nem tudom mi illene úgymond középre?
Szerintetek?
2011. okt. 17. 07:46
12/36 anonim válasza:
Nekem is az Emese ugrott be elsőre :))
13/36 anonim válasza:
szerintem mindegy, csak arra figyelj, h ne legyen túl nyelvtörő. l láttam olyat, hogy girta laura. mire a 2 r betűt ki tudja mondani az a szegény gyerek, 6 éves lesz. a lényeg, hogy egyszerű név legyen, mert a girta elég kemény név, és sok névvel bonyomolult is lehet kimondani. Girta Hannna, Vagy Girta Léna nekem tetszene pl
14/36 A kérdező kommentje:
A Hanna már bennük is felmerült.....de most az Emese is nagyon elgondolkodtatott... :D
Köszönöm minden válaszolónak, menta zöld kezecske :D
De ha valakinek van még ötlete szívesen meghallgatom ....
2011. okt. 17. 08:42
17/36 anonim válasza:
Szerintem valami egyszerű nevet válasszatok középre, a Hanna is szép, de én a Réka nevet is el tudnám képzelni középre.
18/36 anonim válasza:
Még egy szavazat az Emesére. Nekem is rögtön ez ugott be. Azért ez félelmetes, hogy még ennyi embernek rajtam kívül.
19/36 anonim válasza:
Gírta Eszter Zoé
Jó ez így együtt, jó a Leventével, és az Eszter szerintem a legszebb név. Még egy szavazat az Eszterre!
20/36 anonim válasza:
Nekem is az Emese jutott eszembe,pedig nekem sem tetszik.
Gírta Levente Noé
Gírta Emese Zoé
Szerintem tök jó. Lehet, hogy nekünk is ikreink lesznek majd, de az nem jutott eszünkbe, hogy a hasonló hangzás alapján nevezzük el őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!