Mit kezdjek leendő anyóssal ha nem fogja fel hogy a kisfia már felnőtt férfi?
Párom 30hoz közeli férfi,suli miatt messze lakott 6 évig,most 2 éve szülőkkel ismét,csupán kényelmi okokból.
Még korai lenne összeköltöznünk,de rengeteget vagyunk együtt( tavaszra van tervezve)
Előttem egy barátnőt nem vitt haza.
Viszont az anyukája...első perctől csúnyán néz rám,bár nem szól semmi rosszat.Legfalábbis nekem.Páromnak viszont igen,ő érzékenyebb fajta.
Féltékeny fiús anyuka,volt már dolgom hasonlóval,exemé is ilyen volt,de ővele nem terveztem örökké,igy anyucit gondolkodás nélkül kiosztottam,hogy szálljon le rólam,nem csináltam semmi rosszat.
Viszont párom mamájával ezt nem tehetem,párommal komolyan gondolom,nem akarom hogy rossz legyen a viszony.
Nincs rajtam semmi ellenszenves,összillünk minden téren,velem boldog.
A mama egyszerűen féltékeny, "elveszem a kisfiát tőle" vagy nemtudom.
Mit csináljak?
Mindenképpen költözzetek el még a közelből is. A barátoddal pedig beszélgess a témáról. Nem erőszakosan, mert az anyjáról van szó, de próbálj meg hatással lenni rá. Lehet, hogy őt is zavarja a saját anyja viselkedése.
31/f
Őt jobban zavarja mint engem.Engem is az zavar hogy ppáromnak rosszul esik,hogy végre boldog,és nem örülnek neki/nekünk.
Ha őt nem érdekelné,tennék rá magasról,elkerülöm és kész...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!