Mit kezdjek leendő anyóssal ha nem fogja fel hogy a kisfia már felnőtt férfi?
Párom 30hoz közeli férfi,suli miatt messze lakott 6 évig,most 2 éve szülőkkel ismét,csupán kényelmi okokból.
Még korai lenne összeköltöznünk,de rengeteget vagyunk együtt( tavaszra van tervezve)
Előttem egy barátnőt nem vitt haza.
Viszont az anyukája...első perctől csúnyán néz rám,bár nem szól semmi rosszat.Legfalábbis nekem.Páromnak viszont igen,ő érzékenyebb fajta.
Féltékeny fiús anyuka,volt már dolgom hasonlóval,exemé is ilyen volt,de ővele nem terveztem örökké,igy anyucit gondolkodás nélkül kiosztottam,hogy szálljon le rólam,nem csináltam semmi rosszat.
Viszont párom mamájával ezt nem tehetem,párommal komolyan gondolom,nem akarom hogy rossz legyen a viszony.
Nincs rajtam semmi ellenszenves,összillünk minden téren,velem boldog.
A mama egyszerűen féltékeny, "elveszem a kisfiát tőle" vagy nemtudom.
Mit csináljak?
Szerencsére párom nem partner ebben,ezért is tarthat tőlem az anyaj,hogy elszakitom tőle,pedig nincs ilyen szándékom,felőlem annyit van velük amennyit akar,ahogy én is az enyéimmel.
De el se jutottunk odáig hogy ez kiderülhessen,elkönyvelt gonosz nőszemélynek,aki...
Nem értem meg,hogy miért kell ez,hisz attól hogy engem szeret a fia,őt nem fogja kevésbé (bár ha tovább folytatja a piszkálódást,akkor lehet mégis).
Érdekes módon az apja full normális,ő örül nekünk.
Anyám is próbált ilyen lenni.
Neki hasonlót mondtam mint amit az előző válaszoló irt.
Ha nem fogadja el a döntéseimet, a páromat,akkor ne csodálkozzon ha csak sátoros ünnepekkor fog látni.
Úgyhogy normalizálódott,nincs hiszti,kedves a párommal,és rájött,hogy gyakrabban lát mint előtte,mert szeretünk oda járni.de nála tudtam hogy működik hogy ezzel "megfenyegetem",és elgondolkodik.
Párom mamájánál...hát nemtudom
A feleség is családtag-e? Páromat annak tekintik az én rokonaim.Én nem vagyok,gyanusan nem is leszek soha annak tekintve.
családfüggő
(volt olyan exem,akivel 3 hete jártunk,épp karácsony jött,a szülők evidensnek vették,hogy a nagy karácsonyi családi ünneplésen nekem is ott a helyem,ajándékkal,mindennel)
Bocsánat az öszinte kérdésért: de mi a jóégnek mentél hozzá akkor? Én hozzá nem mentem volna...
Páromnak erről annyi a véleménye,hogy én vagyok az,akivel egy családot fogunk alkotni,a szűk családot,amibe férj-feleség-gyerekek tartoznak.Bővebb család a szülei,rokonai,én szüleim,rokonaim.
Én hasonlóan vagyok.
12.14-es tényleg miért mentél hozzá? Előtte nem volt ilyen? Én sem mentem volna hozzá ilyen pasihoz.
Kérdezőnek: Én is javaslom, hogy nem szabad megkerülni a konfliktust, igenis beszélnetek kell, el kell magyaráznod a mamának, hogy te nem elvenni szeretnéd a kisfiát, hanem vele szeretnél élni, családot szeretnél vele alapítani, de ettől még az anyukája az anyukája marad. Te nem vagy rossz ember, a tiszteletet megadod felé, de el is várod tőle. A rossz hírem az, hogy attól függ ennek a beszélgetésnek a sikere, hogy anyósod mennyire intelligens. Ha nem az, akkor mindig is meglesz köztetek a konfliktus. Ebben az esetben a lehető legjobb megoldás, ha minimumra csökkented a konfliktushelyzetet, a találkozásokat.
12:14-nek még: menekülj,addig amig nincs gyerek
találsz jobbat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!