A barátnöm gyereke, az ki nekem?
Igen ez előző válasz nagyon jó, de vigyázz!
Mielőtt így neveznéd, kérdezd meg lenne - e fogadott gyereked? s akkor erre rázzatok kezet, vagy cseréljetek kavicsot vagy bármi. Ha túl korán nevezed így a beleegyezése nélkül.az rosszul sülhet el.
Még egy fontos hozzáfűzés, bármelyiket is választod, ne kezd őt "túl hamar" így szólítani. Értem ez alatt, hogy ha a kapcsolatotok az anyukával nem rég óta tart (ha ne adj ' nem sikerül a kapcsolatok a gyermek sérülne lelkileg)(vagy hajlana rá, hogy elfogadjon apjának, de korainak érzi), vagy ha az apukája nem rég, vagy nagy perpatvarral távozott (az mély nyomot hagyhatott benne az "apákról", nehogy az ő hibája miatt ne fogadjon el, mert apaként lépsz a képbe).
Sok sikert, remélem segítettem, 15éve 10 évesen kislányként voltam a szituba, és sajna ezek mind megvoltak, amitől óvva intelek, azt okozták, hogy kikértem magamnak, hogy "Én nem vagyok a lányod, te nem vagy az apám, nekem nincs apám!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!