a párom édesanya csak házasság után lesz az anyósom, vagy bátran nevezhetem "anyós"-nak? : )
2011. szept. 15. 08:04
1/7 anonim válasza:
Hát mivel sokan (meg) soha nem kötnek házasságot, nyugodtan.
2011. szept. 15. 08:11
2/7 anonim válasza:
Hivatalosan természetesen a házasság után lesz anyósod, most anyós jelölted. :)
Én mondjuk anyósnak hívtam az összes pasim anyukáját.
2011. szept. 15. 08:11
3/7 anonim válasza:
Véleményem szerint attól függ hány éves vagy és mióta vagytok együtt. Én speciel falra mászok amikor 13-14 éves tinik 1 hónap együttléttel a hátuk mögött az "anyósukról" beszélnek.
2011. szept. 15. 08:22
4/7 anonim válasza:
sosem fogom anyósomként emlegetni a párom anyját. pláne, hogy még nem vagyunk házasok.
én is a plafonon vagyok, mikor a 18 éves kiscsaj anyósnak hívja a pasija anyját.
2011. szept. 15. 08:27
5/7 anonim válasza:
Házasság után lesz az. Ettől függetlenül, főleg ha gyakran kerül szóba, akkor nyugodtan mondhatod, hogy az anyósod.
Mi 4 éve vagyunk együtt, úgy élünk, mint a házasok. Eleinte "a párom édesanyja" kifejezést használtam, de ez nagyon hosszú. Úgyhogy inkább átálltam az anyósra. Végül is mindegy.
2011. szept. 15. 08:31
6/7 anonim válasza:
én is úgy vagyok ,mint az utolsó, bár nekem már hivatalosan is az anyósom,mindig a férjem anyukájaként emlegetem...
Egyébként én is azt mondom,hogy kor és időfüggő(mármint,h mióta vagytok együtt)
2011. szept. 15. 08:32
7/7 anonim válasza:
Hivtalosan csak akkor lesz, ha törvényesen frjhez mész, de persze hogy hivhatod öt ugy, mondjuk ha jóban vagytok télleg, akkor még örülni is neki, szerintem :) Mert még ha együtt élnétek sem volna az, házasságig :) De ez semmi különös. Énis anyósnak hivom, és ö is engem ugy mond mások elött, hogy a menyem... És mi tök jól megyvagyunk, én imádom :) pedig már lassan 5éve lesz, hogy együtt vagyunk, és ha ne dja isten szétmaradnánk, akkor anyóós nem tudom mit szólna, de egyenlöre biztos nem sokat beszélne fiával :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!