Ki vagyok én? Ki vagyok én?
Figyelt kérdés
Ki vagyok én a másodunokatestvéremnek?
Apám anyjának a testvérének a fia/lánya a másodunokatestvér igaz?
Viszont ki vagyok én neki? Ő szemszögéből: Apja testvérének a fiának a fia. Unokatestvér?
2011. szept. 10. 00:42
1/9 A kérdező kommentje:
Sőt, ki nekem az Apám anyjának a testvérének az élettársa?
2011. szept. 10. 00:44
2/9 anonim válasza:
neked ő nem másodunokatesód. ő az apád unokatesója, nincs rá külön szó. neki te az unokatesója gyereke vagy
3/9 anonim válasza:
nagymamád tesójának az élettársa a nagymamád tesójának az élettársa, és kész. nincs m inden rokoni kapcsolatra külön szó
4/9 anonim válasza:
Hm.... Na kezdjük az elején. Van 2 unokatestvér. Remélem az tudod mit jelent. Na nekik vannak gyerekeik. Azok a gyerekek másodunokatesók lesznek. Az ő gyerekeik egymásnak harmadunokatesók stb. Apád anyjának a testvérének a gyereke az az apád unokatestvére. Az ő gyereke lesz neked másodunokatesód. Oké?
5/9 anonim válasza:
Az ilyen rokkonságot hívják pereputynak.
6/9 anonim válasza:
Nem tudom de jól kilehetsz! :D
Lehet a másodunokatestvérének a régi kollégista szobatársának az ismerősének az ismerőse vagy! :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!