Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Mit gondoltok a Norbert...

Mit gondoltok a Norbert névről? Nektek tetszik? Adnátok a gyermeketeknek? Mi a véleményetek az ilyen nevű ismerőseitekről?

Figyelt kérdés
2011. aug. 25. 21:52
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

első nagy szerelmem Norbert volt. vagyis Zoltán, csak a második neve volt Norbi, történetesen azért, mert '80ban (moszkvai olimpia) született, és a nővére szerelmes volt a Növényi Norbertbe, és 2. névként megkapta ezt a keresztnevet :)

csak én szólítottam őt Norbinak :)

sztem a Norbert fenséges, férfias név, simán adnám, ha fiam születne.

vastagon lexarom a schobert norbit meg többi bohócot.

ennyi erővel kb a fél utónévkönyvet kihúzhatnám a listáról, mert mindig akad egy keresztnév, amit valami idióta visel/viselt.

2011. aug. 26. 09:03
 12/21 anonim ***** válasza:
Jajjjjjjj, az én ngy kedvencem fiúnévben! A kisfiamnak akartam adni, de párom nem (így hívták a volt főnőkét, akiről csak jót mondhatok). De mondtam, hogy a követkző baba Norbika lesz!!!!!!!!! (csak fiú legyen..::)
2011. aug. 26. 09:14
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Számomra az egyik legjobb férfinév. Ha nem lenne a rokonságban Norbert, akkor adnám a gyermekemnek, de sajnos (:-)) így hívjak a testvéremet. A bátyám egy nagyon jó ember, és egy Norbert nevű barátomról is csak pozitív véleményem van.
2011. aug. 26. 12:35
 14/21 anonim ***** válasza:
Egy gyerekkori cimborám Norbi. Igazi megbízható ,jófej,tisztességes srác.
2011. aug. 26. 16:56
 15/21 anonim ***** válasza:
Szerintem szép név. Gyermekemnek nem adnám, mert más név a favorit. Az ilyen nevű ismerőseim mondjuk többnyire elég visszataszítóak.
2011. aug. 26. 21:55
 16/21 anonim válasza:
100%
Nekem nagyon tetszik. Fiam második keresztneve, csak azért nem lett az első, hogy az apja nevét kaphassa. Nem utolsósorban a vezetéknevéhez is nagyon jól megy, de leginkább a becézett formája, a Norbi "fogott meg".
2011. aug. 29. 08:44
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Nekem tetszik, férfias hangzású név. Adnám a gyerekemnek is, de már elkeltek más néven :-) És egyszer volt egy Norbert nevű pasim, mmmmm
2011. aug. 29. 20:33
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
A celebek miatt nem adni egy nevet azért is elhamarkodott döntés, mert mire az a gyerek iskoláskorú lesz, jó esetben az emberek már azt sem tudják, ki az az illető... Most tele velük az újság meg a TV, de úgy végzik, ha nem tudnak mást felmutatni, mint az 5-10 évvel ezelőtti társaik... Akkor is volt celebjelenség, csak nem így hívták. Nem tartom csúnya névnek, nekem személy szerint nem annyira tetszik, de sokkal jobb, mint a mai divatnevek (Miron, Felicián, Fernández, Renátó, Kevin, Márió, Nikolasz, Szebasztián, Timóteusz, csak hogy néhány förmedvényt említsek, amikkel Borsod-megyei dajkaként találkoztam)...
2011. aug. 30. 08:32
 19/21 anonim ***** válasza:
70%
Nekem nem tetszik, de attól te még adhatod ezt a nevet. Schobert Norbi jut eszembe.
2011. aug. 30. 09:02
 20/21 anonim ***** válasza:
80%
Nem tetszik, de nem is tartom csunyanak. Rengeteg Norbert ismerosom van. Nem adnam a fiamnak ezt a nevet.
2012. márc. 16. 16:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!