Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Van házasságon kívül (titokban...

Van házasságon kívül (titokban) született gyereked? Esetleg ismersz olyat, akinek van?

Figyelt kérdés
Az erkölcs csőszei kíméljenek, nem vagyok kíváncsi semmilyen értékítéletre, ezért kérlek csak a kérdésre válaszoljatok. Megköszönném a rövid történetét is a dolognak.
2011. aug. 18. 19:58
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Házasságon kívüli gyerek, általában pasiknak van. Nőknek nehezen kivitelezhető, ezért egyből ez ugrik be másnak, de én nem pontoztalak le, mert elő fordulhat.
2011. aug. 20. 21:09
 22/25 anonim ***** válasza:
Apámnak van 3 is. Első: férjes asszonyt csinált fel 17-18 évesen. Az az ember nem tudja tán máig sem hogy nem az anyja férje az apja. Második: egyetemi évfolyamtársától. Ez tudja ki az apja, de nem tartották a kapcsolatot. A nő felhívta egyszer hogy elújságolja: nagyszülők lettek. (2 hónappal öcsém születése után) Harmadik: külföldön egy haverja feleségének csinált egy gyereket. Itt az első és a harmadik gyerek a férjtől van, a második apámtól. A nevelőapa néha küldött képeket, meg infót. Aztán lett egymásután 2 gyermektelen házassága, aztán a 3. házasságából 2 gyerek. Az első 3 gyerek nem viseli a nevét, míg fel nem nőttem sosem hallottam h említette volna őket, kb mintha titokban tartotta volna. Nem tudom másnak mennyit emlegette, tehát tényleg titok volt-e.
2011. aug. 20. 21:26
 23/25 anonim ***** válasza:

Ismerek:

A férj megcsalta a feleségét, és terhes lett a nője. 12 éves a kisfiú, fizeti a gyerektartást titokban. (Elvileg ezt én sem tudom, sőt, senki...)

Eközben a feleség is összejött egy pasival, és terhes lett tőle. Nem akarta elvetetni, mert úgy volt vele hogy úgysem derül ki. Na persze...Most már tisztára olyan a kislány, mint a szerető...

A történet szépsége, hogy azóta a férj és feleség kibékültek, és együtt nevelik a kislányt. Született nekik egy közös gyerekük, a szeretőtől származót a férj sajátjaként neveli, elvileg senki sem tud róla hogy nem az övé.

2011. aug. 20. 22:26
 24/25 anonim ***** válasza:
Egy szomszéd srácank, (tényleg jó pasi), lett 1 gyereke, még fiatalabb korában. Aztán megnősült, ott is lett egy gyerek. Csalta a feleségét, és a barátnőnél is lett egy. Aztán megint az asszonytól, ennek csak egy szépséghibája lett: a feleség és a legújabb barátnő egyszerre mentek a szülészetre.....
2011. aug. 21. 08:51
 25/25 anonim ***** válasza:

Én olyan sztorit tudok, besírtok!! Sajnos elég szomorú!

A nőt ismerem (Ő maga mondta el ezt)! 100 % igaz, ismerem a szereplőket.

A nőnek van egy 9 éves lánya. Az apja minden nap látogatja, de minden nap (!!) szó szerint.

De a srácnak van egy másik családja (ott 2 gyereke), ahol a család nem tud a kislányról.

Apuka azt mondja minden nap, hogy fél órára sétál, hagyja mindenki, kell, hogy kiszellőzzön a feje!

Poén (persze nem lehet annak nevezni): a srác kislánya és a jelenlegi családja 2 (!!) utcára van egymástól.

Ez évek óta megy.

Az általam említett nő azért nem köp, mert a srác "rendes apa", fizet is. Persze a legfőbb ok, hogy sajnálja a másik nőt és a 2 gyereket!!

Ekkora arcátlanságot még életemben nem láttam.

2011. aug. 22. 01:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!