Van házasságon kívül (titokban) született gyereked? Esetleg ismersz olyat, akinek van?
Ismerek:
A férj megcsalta a feleségét, és terhes lett a nője. 12 éves a kisfiú, fizeti a gyerektartást titokban. (Elvileg ezt én sem tudom, sőt, senki...)
Eközben a feleség is összejött egy pasival, és terhes lett tőle. Nem akarta elvetetni, mert úgy volt vele hogy úgysem derül ki. Na persze...Most már tisztára olyan a kislány, mint a szerető...
A történet szépsége, hogy azóta a férj és feleség kibékültek, és együtt nevelik a kislányt. Született nekik egy közös gyerekük, a szeretőtől származót a férj sajátjaként neveli, elvileg senki sem tud róla hogy nem az övé.
Én olyan sztorit tudok, besírtok!! Sajnos elég szomorú!
A nőt ismerem (Ő maga mondta el ezt)! 100 % igaz, ismerem a szereplőket.
A nőnek van egy 9 éves lánya. Az apja minden nap látogatja, de minden nap (!!) szó szerint.
De a srácnak van egy másik családja (ott 2 gyereke), ahol a család nem tud a kislányról.
Apuka azt mondja minden nap, hogy fél órára sétál, hagyja mindenki, kell, hogy kiszellőzzön a feje!
Poén (persze nem lehet annak nevezni): a srác kislánya és a jelenlegi családja 2 (!!) utcára van egymástól.
Ez évek óta megy.
Az általam említett nő azért nem köp, mert a srác "rendes apa", fizet is. Persze a legfőbb ok, hogy sajnálja a másik nőt és a 2 gyereket!!
Ekkora arcátlanságot még életemben nem láttam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!