Ha visszaforgathatnád az időt, mi az az egy dolog, amit másképp csinálnál?
Figyelt kérdés
2011. aug. 15. 12:57
21/27 anonim válasza:
Rendesen tanulnék... Iszonyat lusta voltam, meg is látszott az eredményimen, most meg küzdhetek, h álmaim sulijába bekerüljek:)
Talán kicsit későbbre tettem volna a családalapítást, és ezzel most nem azt mondom, h megbántam, mert nem:) Imádom a lányomat és a férjemet is:)
22/27 anonim válasza:
Tanulnék mint az állat!Nem fogott az agyam,korepetállásokra is jártam,de nehezen ment.Most viszont szeretnék tanulni,de még keresem hogy mi legyen az!van szakmám, de szeretnék még.Szeretnék okosodni előrébb jutni.De ami most van az is jó.
24/27 anonim válasza:
Nem bővítettem volna a házam 6 szobásra, mondván, hogy mindenkinek legyen külön szobája, s nem vettem volna fel CHF hitelt, amit most nyöghetek a párommal kettesben az üres házban. Hisz a gyerekek felnőttek, s kirepültek.
25/27 anonim válasza:
Megtaláltam volna önmagamat hamarabb, kiálltam volna az elveim mellett, és lesz*rtam volna, hogy ez kinek tetszik és kinek nem, akkor talán ma is előrébb lennék
26/27 anonim válasza:
Maradnék ott, ahonnét jöttünk...Boldogságban,biztonságban-egy nagy család szeretet-gyűrűjében!/Elqrtam! Ennyi.Deni-papi
27/27 anonim válasza:
Terhesség alatt és szülés után legalább 6-8 hónapig nem csinálnék nagytakarítást, nem cipekednék a Babámon kívül semmit, mert olyan visszeres lett a lábam, hogy most "arról kódulok"
Amikor fiatalok vagyunk, nem is gondoljuk, hogy történhet baj velünk, mert olyan egészségesnek és erősnek érezzük magunkat.
Azok is vagyunk.
De ilyenkor kell vigyázni magunkra, mert később, már hiába a drága ilyen-olyan gyógykenőcs, kencefice, a baj visszafordíthatatlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!