Ha visszaforgathatnád az időt, mi az az egy dolog, amit másképp csinálnál?
Figyelt kérdés
2011. aug. 15. 12:57
11/27 anonim válasza:
Kimentem volna külföldre dolgozni, amikor volt rá lehetőségem.
Nem lenne gyerekem.
12/27 anonim válasza:
Nem jelentkeznék egyetemre, hanem sok-sok szakmát szereznék... ELvesztegetett idő ez a 3 év... Sok hűhó semmiért.
13/27 anonim válasza:
Nem félnék visszaszólni azoknak az embereknek, akik teljesen tönkretették a gyerekkoromat. De gyáva voltam, és amit tettem, az már túl későn volt. Különben lett volna plusz 8 boldog évem..
14/27 anonim válasza:
Semmit. Voltak nekem is sz*r húzásaim de ha azokat és a következményeit nem élem meg, nem lennék az, aki most vagyok.
15/27 anonim válasza:
iskolai piszkálódókat jól le oltanám vagy le se szarnám őket
így vissza gondolva már nem érzem annyira súlyosnak de akkor nagyon bosszantott
16/27 anonim válasza:
Többet látogatnám a mamámat. Egyik napról a másikra lett rosszul és halt meg anélkül, hogy elköszöntem volna. A halálakor már 1 hónapja nem láttam. Nagyon rossz érzés, a mai napig vele álmodom, pedig már 4 éve. Rossz embernek érzem magam emiatt. 24L
17/27 anonim válasza:
Nem kezdenék fogyókúrába... vagyis igen, de csakis ésszel csinálnám.
Most normális életem lehetne, nem jönne ki a kajáim egy része (hiába nem akarom), nem lennék állandóan rosszul,... :(
18/27 anonim válasza:
Hallgatnék a szüleimre sulival/pasikkal kapcsolatban.
19/27 anonim válasza:
Másik középsuliba jelentkeztem volna,másik gyakorlati helyet választottam volna,és mindig önmagamat adtam volna,és sz@rtam volna rá ki mit gondol rólam :(
20/27 anonim válasza:
Elkerülném azt a 150 kilósat aki gyerek szült nekem(?) gyerektartásért cserébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!