Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Nem tudom eldönteni, hogy mit...

Nem tudom eldönteni, hogy mit csináljak?

Figyelt kérdés
23 éves lány vagyok, 3 éve költöztem el a szüleimtől Pestre. 2 éve együtt lakom a párommal, közösen bérlünk egy lakást. Mindkettőnknek van állása, engem talán hamarosan elő is léptetnek. Viszont... nem érzem magam boldognak, úgy érzem befásultam, olyan vagyok mint egy öregember. Itt nincsenek barátaim, csak a párom van meg a munka. Sokszor érzem magam depisnek, sajnos betegeskedem is ebben az évben, sorban derülnek ki a bajaim ( IR, pajzsmirigy). Nem tudom, hogy ezeknek van-e köze ahhoz, hogy stresszes vagyok, de sokszor úgy érzem, hogy szétrobbanok. Szóval, ha nem lenne a párom, már rég hazaköltöztem volna. Mehetnénk együtt is a családi házba, de ő nem akarja feladni a függetlenséget. Tanácstalan vagyok :S
2011. aug. 14. 23:56
 1/6 anonim ***** válasza:
A párod miatt megy egyre jobban tönkre az egészséged,vagy a munkád miatt?Ez nem derült ki az írásodból.
2011. aug. 15. 00:01
 2/6 A kérdező kommentje:
Inkább a monoton élet miatt. Meg a munka. Nuku szórakozás, csak a meló. Más 23 évesen meg szórakozik (tisztelet a kivételnek). Úgy érzem megőrülök, ha ez így megy tovább.
2011. aug. 15. 00:05
 3/6 anonim ***** válasza:

Na várj, mert én nem értem. Ott vagytok egymásnak, van hol lakjatok, van munkátok, Pesten éltek. Most mi is a probléma? Hát járjatok el szórakozni! Ha Pesten nincs elég lehetőség, akkor sehol.( na jó, túlzás, de érted a lényeget)

Ismerkedjetek új emberekkel, vagy szórakozzatok csak kettesben. Ha meg ennyire modnoton midnen és kettesben nem érzitek jól magatokat, akkor a kapcsolattal van a baj, nem a várossal.

2011. aug. 15. 00:23
 4/6 anonim ***** válasza:

De ha tudod mi a baj, miért nem változtatsz? Biztosan el tudtok menni néha lazítani egyet a pároddal, ha bulizni akarsz akkor bulizni, vagy csak beülni valahova inni egy koktélt, vagy sétálni, fagyizni egyet, elmenni piknikezni, sütni egy finom sütit (ha szeretsz), ezeket hétköznap is lehet, vagy keress valami hobbit ami leköt, vagy új értelmet ad az életednek:) Főleg Budapesten, számtalan lehetőség van...

Amúgy a pároddal nem tudod megbeszélni ezeket a problémáidat? Hiszen gondolom nem véletlenül ő a párod:)

2011. aug. 15. 00:26
 5/6 A kérdező kommentje:
Nem a párommal van a baj! Szeretjük egymást, közös jövőt tervezünk. Csak én úgy gondolom, hogy a közös jövő lehetne vidéken is, persze nem mindig, csak amíg egy kicsit összekuporgatunk saját lakásra. Váltott műszakban dolgozunk, ő reggel, én délután, ő hétvégén szabad, én hétvégén is dolgozom. Szórakozni vagy nincs pénzünk, vagy egyikünk hulla fáradt. Csak szeretnék egy kicsit hogymondjam könnyebben élni. 23 évesen dolgozom, háztartást vezetek, ezzel nincs is semmi baj, de alig van időnk egymásra, és úgy érzem, hogy beleőrülök, hogy én megteszek mindent, meg ő is, de mégsem lépünk egyről a kettőre. Ha hazaköltöznénk, sokkal könnyebb anyagi helyzetben lennénk, élhetnénk a fiatalok életét, nem csak munka lenne, hanem jutna szórakozásra is. Erre gondoltam.
2011. aug. 15. 10:45
 6/6 anonim válasza:
költözzetek haza. x más n tudj rábszélni párod hogy gondolja meg magét. >>.<<
2011. aug. 16. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!