Nem tudom eldönteni, hogy mit csináljak?
Na várj, mert én nem értem. Ott vagytok egymásnak, van hol lakjatok, van munkátok, Pesten éltek. Most mi is a probléma? Hát járjatok el szórakozni! Ha Pesten nincs elég lehetőség, akkor sehol.( na jó, túlzás, de érted a lényeget)
Ismerkedjetek új emberekkel, vagy szórakozzatok csak kettesben. Ha meg ennyire modnoton midnen és kettesben nem érzitek jól magatokat, akkor a kapcsolattal van a baj, nem a várossal.
De ha tudod mi a baj, miért nem változtatsz? Biztosan el tudtok menni néha lazítani egyet a pároddal, ha bulizni akarsz akkor bulizni, vagy csak beülni valahova inni egy koktélt, vagy sétálni, fagyizni egyet, elmenni piknikezni, sütni egy finom sütit (ha szeretsz), ezeket hétköznap is lehet, vagy keress valami hobbit ami leköt, vagy új értelmet ad az életednek:) Főleg Budapesten, számtalan lehetőség van...
Amúgy a pároddal nem tudod megbeszélni ezeket a problémáidat? Hiszen gondolom nem véletlenül ő a párod:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!