Milyen eredetű lehet a nevem?
Figyelt kérdés
A vezetéknevem:Rebeles2011. aug. 7. 00:21
5/14 A kérdező kommentje:
-.-"""""
2011. aug. 7. 02:15
6/14 anonim válasza:
Szia!
Ez egy 'mobil világ', az is volt már korábban is, úgyhogy szerintem nem állunk messze a valóságtól, hogyha Ibériai eredetűnek lőném be a nevet. A helyzet az, hogy szerte a világban a latin ajkú közösségekhez köthető ez a név (ezzel együtt akkor egy spanyol, esetleg portugál őshöz). Tudsz esetleg az apai, névadó ágról valamit? Visszamenőleg mondjuk 3-4-5-6 generációt?
7/14 A kérdező kommentje:
Szia! Épp ez az, hogy sajnos nem tudok semmit a ükapámról(nagyapám ez év februárjában halt meg, és ő volt az utolsó, aki tudott is valamit az őseimről). Arra hogy Ibériai eredetű, csak annyit mondanék, hogy lehetséges, mert vannak Spanyolországból (név)rokonaim.Köszönöm válaszod!
2011. aug. 8. 01:46
8/14 anonim válasza:
wikipédia.
am meg már nem emlékszem , de láttam a neten valami név lexikont vagy mit:S
rá is guglézhatsz
9/14 A kérdező kommentje:
Wikipédián nincs semmi, már próbáltam, a névlexikont is próbáltam, de már eljutottam addig, hogy lehetséges az hogy spanyol őseim vannak. Köszi a választ!:)
2011. aug. 9. 00:50
10/14 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!