Hogy keressem fel az eltitkolt testvérem?
Figyelt kérdés
Van apai részről egy eltitkolt fiú testvérem.Ennek már 25 éve és egy időben született kb. a nővéremmel (aki szintén fél testvérem) Apám úgy tudja , hogy nem tudok róla , de anyám megtalálta az iratokat ami bizonyítja , hogy ő az édesapa.Sajnos csak a nevét és lakhelyét tudom.Hogyan találhatnám meg?15/L2011. aug. 6. 12:35
11/18 anonim válasza:
Iwiw, facebook? Jézus, én kell megtanítsalak? Hát a te korosztályod éli az életét a FÉÉÉSZBUKON...
12/18 A kérdező kommentje:
Isten ments!Ne értsetek félre.Nem akarok vele én most nagy "haverságba " lenni, mindössze szeretném tudni , hogy ki ő , hogy néz ki meg ilyenek.
2011. aug. 6. 13:07
13/18 anonim válasza:
Az, hogy másoknak milyen negatív tapasztalata volt ilyen téren ne rettentsen el, nem fog feltétlenül téged is így fogadni. Egy próbát megér hogy felkeresd aztán a többi magy alakul.
14/18 A kérdező kommentje:
Hát csak úgy hozzá teszem akkor , hogy kerestem fészbukooon, myvipen,iwiwen, átnéztem telefonkönyveket, iratokat és azért írtam ide , hogy segítséget kérjek.Ilyen alapvető dolgokat már megcsináltam ezügyben.
2011. aug. 6. 13:10
15/18 anonim válasza:
Facebookon nem igazán van mindenkinek ki írva a születési éve és a lakhelye. Nem alkalmas nagyon ilyen ügyekben nyomozásra. Hát ha már minden ilyet megpróbáltál nem tudom mi lenne a megoldás...
16/18 anonim válasza:
41 éves nő vagyok.Apám félrelépéséből született egy 'öcsém',aki huszonpár éves.Én sajnos az egészből annyit láttam,hogy anyukám évekig gyötörte magát,majd belebolondult ebbe a helyzetbe.Nem régen megnéztem a közösségi oldalakon,vajon hogyan is nézhet ki..Bár ne tettem volna.Tudom hogy Ő nem tehet róla hogy megfogant,de iszonyú sebeket tépett fel,nagyon fáj megint..Azt hiszem Én nem lennék kész egy találkozásra Vele,bármennyire is nem tehet róla.Nem tudom hogy reagálnék,ha beállítana,vagy megkeresne,de nem hinném hogy a nyakába ugranék.Ez nem a mónikasó,ez az élet.sajnos..
17/18 A kérdező kommentje:
Köszi az értelmes válaszokat.De a másik meg, , hiába is látok olyat aki esetleg ő lehet...nincs semmi hasonlítási alapom.
2011. aug. 6. 13:21
18/18 anonim válasza:
szerintem menj el arra a helyre,ahol született.lehet,hogy még most is ott van.
vagy menj el a levéltárba,vagy ilyen helyekre..és összefoghatnál ez ügyben valamelyik idősebb tesóddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!