Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Mi a véleményetek az Imre...

Mi a véleményetek az Imre keresztnévről? Adnátok ezt gyereketeknek?

Figyelt kérdés
2011. júl. 28. 10:16
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
97%
Sokan fel vannak háborodva, hogy fiatalnak nem jó. Akkor majd idős korában megváltoztatja. Addig meg legyen Bendegúz :)))
2011. júl. 28. 10:33
 12/26 anonim ***** válasza:
67%

Nem te vagy öreg :D

Neved hangzása olyan!

De igazából 21-22 éve még ezek voltak divatban!

Nézd meg hány László, Ferenc, Béla, Imre stb... van a korosztályodban!

Volt anno 2 Imre osztálytársam, és 3 László, 1 Pál! Szerinted? :D

De ezek leginkább csak falun voltak gyakoriak! Beköltöztünk városba és ott olyan osztálytársam aki Ferenc lett volna nem is volt! Volt Rudolf, Dávid, Bence, Kristóf, Áron stb, stb stb...

2011. júl. 28. 10:38
 13/26 anonim ***** válasza:
73%

Ja és nézd meg hogy hány Nikolett van!

Ez is nagyon gáz név!

Általánosban egyik helyen 4en voltunk, a másikba 2en.

Szakmunkásban első évben 3an, 11.ben amikor összevonták na szakmásokat 5-en!

2011. júl. 28. 10:40
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

Apósom Imre, rühellem kelléképpen, de nem a neve miatt, hanem mert egy gyökér.

Az Imre névvel semmi bajom, na most megköveznek néhányan, bár ha fiam lenne, akkor Istvánnak hívnak, mint az apját.

Lányaim Eszter-Éva, és Krisztina-Ilona. /csak, hogy még legyen miért leszólni/.

2011. júl. 28. 10:42
 15/26 anonim ***** válasza:
67%
Nekem sem tetszik, mert ismertem egy elmebeteg Imrét. Remélem soha többet nem találkozok vele.
2011. júl. 28. 10:45
 16/26 anonim ***** válasza:
67%

Nem. Régies, konzervatív, az Imi meg (bocsánat :)) hülyegyerekes.

Az Imre bácsi oké, egy bácsinak, de el nem tudnék egy Imre kisgyereket képzelni, maximum amolyan régi gyerekfilmekben, mint Keménykalap és Krumpliorr :)

2011. júl. 28. 10:52
 17/26 A kérdező kommentje:
Én apám után kaptam az Imre nevet, amúgy én magam sem szeretem, de már megváltoztatni sem akarom, mert mindenki így ismer meg milyen hülyeség lenne már ilyen korban megváltoztatni.
2011. júl. 28. 11:13
 18/26 anonim ***** válasza:
97%
Nyugi nincs az Imre névvel semmi baj, csak most a sok hülye be akarja magyarázni. Kiskorban sincs, és később se, mert komolyabb hangzású, nem az a nagyon gyakori név, nem baj hogy nem lászló, pista meg bence meg dávidka mindenkinek a neve
2011. júl. 28. 11:18
 19/26 A kérdező kommentje:
Imike voltam kiskoromban nem Imre, úgy azért már igazán aranyosan hangzik szerintem.
2011. júl. 28. 11:25
 20/26 anonim ***** válasza:
93%
Nekem nem különösebben tetszik, de szerintem ez hülyeség, hogy egy név öreges... A többi névvel meg az a bajuk az embereknek, hogy felnőttként nem használható. Na mindegy. Nekem a hangzása nem nagyon tetszik, így nem adnám a gyerekemnek.
2011. júl. 28. 11:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!