Miért ilyenek a szüleim?
Figyelt kérdés
Tegnap is a barátommal voltam és a megbeszél idő után 1órával értem haza (nem szándékosan) és először fordult ez meg h késtem. 1hét szobafogságot kaptam... Állandóan csak a szüleimmel kell h legyek, azt sem engedik meg h néha találkozzak a barátommal. Már nem bírom velük tovább 15/L2011. júl. 27. 10:23
11/17 anonim válasza:
sajnállak !
engem mindig mindenhova elengednek..és nem iszom,nem cigizem.bizniuk kellene benned !
12/17 anonim válasza:
milyen pontosság ? 17 éves vagyok,már 4 hete dolgozom folyamtosan,de bulizom mellette meg minden...egyszerűen szar a csajnak,hogy ilyen szülei vannak !
13/17 anonim válasza:
Én nem "lehordani" akarlak,mert én is ilyen voltam ennyi idősen,mint most te.Lázadtam és nem értettem,hogy miért csinálnak akkora ügyet már csak 10 perc késésből is.Már értem,pedig alig 1 éve vagyok édesanya,de már tudom,hogy milyen a szülői aggodalom!Engem is büntettek és ma már megköszönöm nekik,hogy eléggé szigorúan fogtak.Ők nem bántani akarnak téged és nem akarnak rosszat neked csak egyszerűen féltenek.Csak ülj le egyszer és nézd végig a híradót,néha tele van sok olyannal,hogy megerőszakolnak,megölnek fiatal lányokat.Nem törvényszerű,hogy megtörténik veled is de a mai világban már nem lehet azt mondani,hogy "velem sosem történhet ilyen".Tartsd be a megbeszélt időpontokat és ha látják,hogy megbízhatnak benned,akkor előbb-utóbb több szabadságot kapsz.De amíg úgy viselkedsz,mint egy kisgyerek addig nem fognak teljesen megbízni benned.És ha már megbíznak benned sose élj vissza a bizalmukkal!Hívd fel őket,ha késel,ha bármi van!Én már nem lakom otthon,de ha kiautózunk hozzájuk,akkor mindig a lelkemre kötik,hogy csörgessem meg őket,ha haza értünk és meg is teszem,mert tudom,hogy nagyon rossz,ha aggódunk azért akit szeretünk.
14/17 anonim válasza:
"milyen pontosság ? 17 éves vagyok,már 4 hete dolgozom folyamtosan,de bulizom mellette meg minden...egyszerűen szar a csajnak,hogy ilyen szülei vannak !"
Kedves igen Fiatal!
Az élet nem csak ennyiből áll. Nem véletlen vagy 60%.
15/17 anonim válasza:
A szüleid nem örülnek hogy barátod van és ezért mindent megragadnak hogy vége legyen ennek a kapcsolatnak .Tényleg nem értem az ilyen szülőket ok szólhattál volna hogy késel de hogy ez először fordult ezért pláne nem adnék 1 hét szobafogságot ..eleve a szobafogság egy nagy marhaság.
17/17 Tofy válasza:
Nem értem ezeket a féltő szülőket... 15 vagyok és én akkor megyek haza amikor akarok.Anyám tudja ha olyan helyen vagyok fogyasztok alkoholt.Mindig azt mondja csak mértékkel.És nem vagyok egy őrült vadállat...Normális srác vagyok ahogy a haverjaim is akiket nem fognak a szülei.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!