Szerintetek mit tegyek?
Na az a nagy helyzet, hogy jövőhét szombaton mennék lagziba, a párom egyik rokonjának lesz, de anyuék meg most közölték hogy mi is hivatalosak vagyunk jövőhét szombaton egy lagziba. Kérdezem muszáj menni?: azt mondja muszáj. Na gratula. Még nem mondtam a páromnak hogy valószínűleg nem tudok menni vele, pedig már beleéltük magunkat hogy úgyse voltunk még együtt lagziba biztos jó lesz. Most menjünk külön?
22/L
1 milyen rokonhoz kéne menni a családod részéről? (nem lehet valami túl közeli, ha személyesen nem hívtak és nem is tudtál róla)
2 mikor lesz a lagzi (lehet mázlid van, az egyik de, a másik meg du)
Olyat még nem halottam hogy egy lagzi délelőtt lenne...
De amúgy megoldottam megmondtam hogy párommal megyek. Apu egyik mukatársának a lányának lesz (apu munkatársa családi barát) ezért is hívott meg minket de sztem nem nagyon fog neki feltűnni hogy nem vagyok ott. :) Apu meg anyuval elletétben azt mondta hogy nem kötelező. A páromnak meg az unokatesójának lesz a lagzija, szóval az mégiscsak rokon. Úgyhogy probléma megoldva nem is értem miért dramatizáltam túl, valószínű mert nő vagyok. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!