Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Szerintetek mit tegyek?

Szerintetek mit tegyek?

Figyelt kérdés

Na az a nagy helyzet, hogy jövőhét szombaton mennék lagziba, a párom egyik rokonjának lesz, de anyuék meg most közölték hogy mi is hivatalosak vagyunk jövőhét szombaton egy lagziba. Kérdezem muszáj menni?: azt mondja muszáj. Na gratula. Még nem mondtam a páromnak hogy valószínűleg nem tudok menni vele, pedig már beleéltük magunkat hogy úgyse voltunk még együtt lagziba biztos jó lesz. Most menjünk külön?

22/L

2011. júl. 26. 18:57
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem menj a pároddal.
2011. júl. 26. 19:01
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
22 éves felnőtt(?) ember vagy, döntsd el mit akarsz, aztán csináld azt.
2011. júl. 26. 19:02
 3/8 A kérdező kommentje:
Igazatok van.
2011. júl. 26. 19:04
 4/8 anonim ***** válasza:
Szerintem a két lagzit kellene összehozni 1 helyre, egyszerre! Próbáljátok meg, hátha sikerül! Akkor lenne igazán csak ereszd el a hajamat!!!!
2011. júl. 26. 19:07
 5/8 A kérdező kommentje:
Huh az biztos jó lenne. :) De ez sztem kivan zárva.
2011. júl. 26. 19:09
 6/8 anonim ***** válasza:
Kicsit egyik helyre, kicsit másikra.:)
2011. júl. 26. 19:11
 7/8 anonim ***** válasza:

1 milyen rokonhoz kéne menni a családod részéről? (nem lehet valami túl közeli, ha személyesen nem hívtak és nem is tudtál róla)

2 mikor lesz a lagzi (lehet mázlid van, az egyik de, a másik meg du)

2011. júl. 26. 19:13
 8/8 A kérdező kommentje:

Olyat még nem halottam hogy egy lagzi délelőtt lenne...

De amúgy megoldottam megmondtam hogy párommal megyek. Apu egyik mukatársának a lányának lesz (apu munkatársa családi barát) ezért is hívott meg minket de sztem nem nagyon fog neki feltűnni hogy nem vagyok ott. :) Apu meg anyuval elletétben azt mondta hogy nem kötelező. A páromnak meg az unokatesójának lesz a lagzija, szóval az mégiscsak rokon. Úgyhogy probléma megoldva nem is értem miért dramatizáltam túl, valószínű mert nő vagyok. :)

2011. júl. 26. 19:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!