Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Csak én sérelmezem ezt az...

Csak én sérelmezem ezt az álláspontot?

Figyelt kérdés

Sokadjára olvasom, hogy a meleg párok ne fogadhassanak örökbe gyereket, mert a gyereknek nem lesz apa vagy anya kép, és degenerált gyerek lesz belőle.

Ez így egyrészt tökéletesen logikátlan (és még hülyeség is szerintem).

Másrészt kikérem magamnak! Igaz, hogy nem meleg pár gyereke vagyok, de nem volt apám. Akkor most én degenerált lettem?

Aki ilyeneket ír, nem gondolja, hogy megsérti azokat, akit elhagyott, vagy netán meghalt valamelyik szülője?

2011. júl. 6. 17:55
 1/3 anonim ***** válasza:
a két dolog nem ugyanaz.
2011. júl. 6. 17:59
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Miért, miben különbözik? Egy meleg pár valószínűleg nem fog a gyereke előtt szexelni. Hozzáteszem, azért az örökbefogadásnál mégis a heterokat tenném a lista elejére, mert mégiscsak egészségesebb világkép. Mindenesetre szerintem egy gyereknek az is jobb, ha két azonos nemű neveli, mint ha árvaházban nő fel.
2011. júl. 6. 18:02
 3/3 anonim ***** válasza:
de mindkettőnek azt mondaná h apa vagy anya, mert ha valakit otthegy vmelyik fél vagy esetleg meghal akkor nem két anyja vagy apja lesz hanem egy és ez teljesen más mintha kettő lenne
2011. júl. 6. 20:32

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!