A másodunokatestvérem az nekem kim?
az autizmus nem teljesen az!ráadásul 95 százalékban epilepszia,asztma társul mellé.
ne a netről nézd ki mi az!mellettem egy ilyen 16 éves gyerek él!valóban kommunikációs,de annyira súlyos,hogy az életük leragad 2-3 éves szinten.te szeretnél így élni?
ez egy betegség!!!!!!!!!!!!!!!ami genetikai.és ők nem élnek 70 évet.sőt! a 30 év is már jónak mondható.
Csökkent kommunikációs készség... Úgy érted, nem azt kérdezi, amit valójában akar, aztán pedig hisztivel reagál, ha nem kapja meg az általa várt választ?
Igen, tényleg ilyen az autista. Tudom, mert nevelek egyet.
Ami a válaszadást illeti szüleid testvéreinek gyerekei az első unokatestvérek.
Nagyszüleid testvéreinek gyerekei nagybácsi, nagynéni annak gyerekei a másodunokatestvérek.
Amit nem kérdeztél ugyan de itt valaki kérdezetlenül válaszolt, kiegészíteném, lehet velük akár házas kapcsolatod is de a közeli vérségi kapcsolat miatt a gyermekeitek egészségében visszaüthet.
Régebben sok családban ezért sem vették jó néven, kivéve ahol a családi nagyvagyon összetartása miatt házasodtak így.
Anno negatív fehanggal de jogos elnevezéssel ezt hívták beltenyészetnek.
Ami a kialakult vitát illetei a kérdésre nehéz annál pontosabb egyszerű választ adni az igaz mivel ennek más definíciója negy körítés nélkül nincs
viszont némely válaszadó pikirt ledurungoló válasza magábann hordozza a kérdező otromba reagálását.
(ha autistát nevel valaki akkor pláne tudnia kellene hogy nem ledurungolva kell válaszolni hanem ha celofánostól enné a cukorkát akkor inkább kibontod vagy tanítod kibontani neki)
Meseszerűen: adott egy fa
az északi és a déli gyökere beszélget
- ha én vékony vagyok és x távolságra törzstől akkor milyen gyökér vagyok?
- közép vastag gyökér válasza: mit nem lehet ezen érteni akkor te vékony gyökér vagy
- nem ezt kérdeztem te tuskó gyökér
- tudom de számít a távolság hossza is te kis gyökér
- nem vagyok kicsi mert hosszú vagyok, akkor most melyikünk a nagyobb gyökér?
Lehet hogy én a harmadik aki két egy nyelvet beszélő magyar gyökér ilyen értelmetlen vitájára reagálok, basszus pedig vegyütt kellene táplálnunk a törzset!
8:10 én azt kérdeztem amit tudni akarok és nem hisztizek de mindegy
és pont egy olyan téved ide aki nevel egy autistát? na ne nézzél már hülyének :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!