Hogyan jelentitek be otthon a szüleiteknek, ha összejöttök valakivel?
apa, anya! van barátnőm! :D
ennyi. aztán úgyis elárasztanak a kérdésekkel. 1 hónap után vidd csak haza sztem, amikor már elég komoly a kapcsolat.
"elmegyek találkozóm van egy sráccal" Mondd úgy, mintha csak a barátnőddel találkoznál.
Az én szüleim tök hülyék voltak, anyám ismerte az első pasimat messziről, és közölte, hogy a lakásba be nem teszi a lábát. Apám lek.vázott. 18 voltam.
Másodiknál anyám eljött megnézni, ekkor már másik városban laktam albérletben. Mondta, hogy "csak barátkozzunk".
Következőnél szóltam, hogy létezik, erre apám: ja persze, volt már neked barátod...(mintha az elsőhöz hozzá kellene menni) Másfél év múlva anyámmal üzente, hogy megismerné. Akkor már szétválóban voltunk.
Negyediknél mondtam, hogy van egy pasi. Kezdtek érdeklődni! Mikor ismét említettem, már azt mondtam, hogy a vőlegényem, aztán össze is házasodtunk.
Szerintem készülj fel mindenféle reakcióra. Én azt hittem, jó fej szüleim vannak, aztán kiderült, hogy nem is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!