Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Ki, hogy elégedett családi...

Ki, hogy elégedett családi biztonságának megtervezésével?

Figyelt kérdés
Azokra a 25-30 éveiben járó fiatalokra vagyok kíváncsi, akik gyűjtögetnek, mondjuk, hogy ne mindent hitelből oldjanak meg. Én is gyűjtögetek, de azt veszem észre, mondjuk nem nagy tudomány, hogy kéne vagy húsz év koplalással, hogy igazán megérje ez. de akkor mikor élek? 28 leszek nemsokára és férfi vagyok. Szóval ki mennyit rakott már félre? :S
2011. jún. 13. 20:56
 1/7 anonim ***** válasza:
En kulfoldon elek a ferjemmel. Itt is gyujtogetnek, sporolnak az emberek. Kb. 15 ev mulva remelhetoleg tudunk venni egy nagyon szep hazat hitel nelkul vagy kis hitellel. Nagyon takarekosak vagyunk. Megnezik az emberek mindenhol, hogy mit mennyiert vesznek. Ha nem, ugyanugy eladosodnak, mint Magyarorszagon.
2011. jún. 13. 21:20
 2/7 A kérdező kommentje:
hát na igen, de én már smucignak érzem magam, vagyis ezt kapom rokonaimtól. mert spórolok a minimálbérből is. de a fene sem akar hitelt....
2011. jún. 13. 21:38
 3/7 anonim ***** válasza:
Ne figyelj oda rajuk! Mi is hitelmentesen elunk es volt parszor olyan, hogy emberek furcsan neztek, hogy miert kerjuk vissza jogosan a par szaz vagy par ezer Ft-nak megfelelo kulonbozetet olyan alapon, hogy az semmi. Ja, csak a sok kicsi nagyon osszeadodik. Itt is, ott is egy kis tobblet, aztan nem csoda, hogy hitelekre van szukseg. Engem nem erdekel, ha az en penzem, akkor jogom van hozza es ugy koltom/nem koltom el, ahogy en akarom. Ezt megmondhatod a pampogoknak.
2011. jún. 13. 21:45
 4/7 A kérdező kommentje:
kajára mondják, hogy keveset költök és azért vagyok vékony. tény, hogy nem eszek húst hússal, de azért nem éheztetem magam. jobb ha nem éli fel az ember amit keres szerintem ennek sincs értelme. Sokan meggyőzik magukat, hogy úgyis hitellel lehet élni csak. pedig odafigyeléssel sokan megtudnák oldani másképpen is.
2011. jún. 13. 22:01
 5/7 anonim ***** válasza:
Minimálbérből nincs értelme saját lakásban gondolkodnod (sem "hitelesen", sem gyüjtögetéssel). Az albérlet is ugyanolyan jó.
2011. jún. 15. 10:29
 6/7 anonim ***** válasza:
Az alberlet csak elviszi a penzt, a berleti dij miatt nem tudsz kikerulni az ordogi korbol.
2011. jún. 15. 15:47
 7/7 A kérdező kommentje:
Nem tervezem, hogy ez lesz a munkám örökre, elvileg tanár vagyok, ha lesz jobb meló megyek a pixába a gyárból, addig is keresek amíg jobb van érted? De azért köszi a választ
2011. jún. 15. 16:24

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!