Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » A szüleim elváltak, apának...

A szüleim elváltak, apának van 1 barátnője, nagyon jó fej imádom vele mindent megtudok beszélni ha BÁRMI problémám van ő az első akinek elmondom. Anyával is jóba vagyok de Lizával (apa bnőjével) talán jobban. Szerintetek ez fura?

Figyelt kérdés
Esetleg miért van ez? (Normális válaszokat) köszi!!!
2011. jún. 12. 20:53
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Anyáddal nem olyan jó a kapcsolatod? Nem lehet vele beszélni? Liza az ellentéte sokmindenben?

Miért volt válás? Csak nem ezért?

2011. jún. 13. 00:10
 12/15 anonim válasza:

persze, ez érthető :)

az én Anyum is olyan, hogy bármit meg lehet vele beszélni, jobban figyel rám, mint egy barátnő :)

De mégse beszélem meg vele szívesen mondjuk a pasis témákat :D tudom, hogy jó ötleteket tudna adni, de olyan ciki :$

2011. jún. 13. 08:26
 13/15 anonim ***** válasza:
Semmi baj nincs :). Liza inkább barátnő státuszt tölt be nálad, míg anyukád, ha rendesen nevel, vmilyen szinten mégiscsak vmilyen "autoritás", hatalom feletted, és igenis, egyes dolgokat barátnővel az ember könnyebben megbeszél, tanácsot kér. Ha anyukádat ez nem zavarja, akkor semmi probléma.
2011. jún. 13. 13:58
 14/15 A kérdező kommentje:
8:26 100%-ban egyet értek veled!!
2011. jún. 14. 15:16
 15/15 anonim ***** válasza:
Semmi baj nincs vele.
2011. júl. 1. 13:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!