Párom testvérének a felesége nekem családilag kicsodám?
Figyelt kérdés
Mert ugye az én anyám az ő anyjának a násza, de ki nekem a sógorom neje?2011. máj. 23. 15:01
11/13 anonim válasza:
Igen, én is úgy tudom, hogy ha házas mindkét pár, akkor a testvérpár házastársai is egymás sógorai, és a gyerekeknek nagynénje vagy nagybátyja a testvér házastársa.
Azt nem tudom, hogy akkor mi van, ha pl. az egyik házasság szertefoszlik, mert ugye a gyereknek nehéz lenne megmagyarázni, hogy "Annuska eddig a nagynénéd volt, de most már nem az".
12/13 A kérdező kommentje:
Na hát éb pont emiatt nem voltam ezzel tisztában, mert ugye most pl nővéremék elváltak, volt sógorom új kapcsolatot kezdett, de attól valahogy még a sógoromnak tekintem, és akkor ő a gyerekeim nagybátyja, viszont nővéremnek is új kapcsolata van, akkor az a pasi is a sógorom, és a gyerekeim nagybátyja? Eléggé zavaros így kicsit nem? :)))) De ha így is van, akkor volt sógorom jelenlegi barátnője megint csak nagynénije a gyerekeimnek?
2011. máj. 24. 09:57
13/13 anonim válasza:
Akkor lesz a nagynénje a gyerekeidnek ha összeházasodnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!