A Demeter mint vezeték név cigány név?
Figyelt kérdés
2011. máj. 22. 18:42
21/26 Don_válasz válasza:
Erre nagyon könnyen tudok választ adni, mert az én vezetéknevem: Demeter és ismerek Demeter vezetéknevűeket.
A válasz: nem cigány eredetű, én sem vagyok cigány, sőt a szüleim és a nagyszüleim sem és a rokonaim sem, se azokat, akiket ismerek vagy tudom, h Demeter a vezetéknevük.
A Demeter név jelentése:
A Demeter férfinév a görög Démétriosz névből származik, a magyarba szláv közvetítéssel került. Démétérnek, a Föld istennőjének ajánlott a jelentése.
22/26 anonim válasza:
üdv. a dédnagyanyámat Demeter Renée-nek hívták. Nem volt cigány származású. Nevezetes erdélyi patikus volt.Így, a Demeter családnév semmiképp nem roma.
23/26 anonim válasza:
a demeter cigány név !!! érdekes, hogy az összes demeter letagadja, hogy egy cigány. pullos demeterek !!!
24/26 anonim válasza:
amúgy ahol már felmerül a kérdés, ott általában igen a válasz !!!
25/26 anonim válasza:
Én is Demeter vagyok, és nem vagyunk cigányok, apukám székely.
Tudnátok segíteni? Kutatom a családomat, és aki itt írta, hogy ismer Demetereket, le tudná írni nekem ide (vagy esetleg privátban) hogy mi a teljes nevük, és hol élnek? Nagyon sokat segítenétek nekem!
26/26 anonim válasza:
23# aham szóval egy full fehér bőrű szőkés hajú 0 cigányal rendelkező faluba élő demeter vezetéknevű ember az cigány gratulálok (ez én vagyok amúgy)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!