Miért nem engedi meg?
Sziasztok!
Szeretnék valamit a saját pénzemből megvenni de apám nem engedi.
Anyámmal már megbeszéltem mert ő vele lehet beszélgetni aztán nagynehezen rászántam magam am délután és megkérdeztem hogy ő engedi e és aztmondta nemlesz itt semmiféle "". Erre én csalódottan távoztam.
Hogyan tudom rávenni?
Akár zsebpénz, akár nagyszülőktől kaptad, semmi közük a szüleidnek hogy mire költöd. Viszont abban igaza va kommentáló társamnak hogy ha fűre költenéd akkor azonnal elvenném. De te normális, értelmes dologra költöd, és az xBOX valóban megéri. Vedd csak meg, és ha a szüleidnek nem teccik akkor mutasd meg nekik ezt a topic-ot, és olvassák el hogy mi a véleményük más embereknek erről, köztük nekem is.
Ja, és a PC is jó, de igazad van abban hogy agyon-vissza kell fejleszteni hogy normálisan tudjál rajt játszani, a legújabb játékok meg akadnak meg anyámtudja még mien gondok vannak vele. A konzolnál viszont nem létezik olyan hogy gépigény, azon akármelyik játék normálisan fut amit arra terveztek, ez hatalmas előny játékosoknak!:) Nekem csak egy PS2-m van, de amien játékokat kiadnak rá azon legalább tudok játszani, nem mint ezen a kacat PC-n. Lehet hogy majd idővel veszek egy PS3-at, az király:) Hiába, a PC akármilyen erős legyen, egyszer csak gyenge lesz az új játékoknak, és nem érdemes fejleszteni egy idő után már egyiket sem csak azért hogy játsz vele, plusz nagyon pénzevő dolog is...
Azért jó látni hogy nemcsak én gondolkodok így.
De akkoris levenné a fejem ha meglátná.
Lehet el is küldene itthonról.
Igen, nem csak te gondolkodsz így, mert sokmindenki más is. Azért mert mi jól gondolkodunk:)
Tudod, ha ilyent tenne hogy lekapja a fejed meg elkerget otthonról, akkor menj el rendőrségre. Ezt nem tehetik meg, és te sem tűrheted el tőlük, akár szülők akár nem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!