Rossz ötlet a síremlékkel kapcsolatban?
Papám nemrég hunyt el... Nagyon nagyon szerettem és hiányzik. 17 éves vagyok nehéz nekem ezt feldolgozni. Már leszedtük a koszorúkat a sírról de olyan üres az egész. Tudniillik papám nagyon nagyon szerette a tejet. Arra gondoltam hogy egy kis szívószálas szalaggal átkötött tejcit tennék a síremlékre neki... Vagy ez rossz ötlet? Nem tudom illik-e az ilyesmi de szerintem ő is örülne neki... :)
17/L
De Győri vagyok :D Mert ez Győri tájszólás? :D
Amúgy ez nem olyan dolog hogy szerette a pörköltet jaj... Ő mindig mindenhol tejet ivott ez tényleg jellemző volt rá... Köszönöm az értelmes válaszokat még meggondolom... Lehet nem ártana szüleimet is megkérdezni :)
és nem T a keresztneved kezdőbetűje? :D
nem amúgy, egy konkrét személy mindig így mondja a tejet :D :D :D
de szokj le rólak kérlek, eléggé gyerekes :S
Úristen, miért lenne már gyerekes? Én is így szoktam meg, mert így neveztük kiskoromban a tejet, pedig fővárosi vagyok. Te jó ég, micsoda bűn!..
Amúgy Kérdező, szerintem ez nagyon aranyos dolog, őszinte részvétem a drága Papád miatt, biztos nagyon büszke volt rád.
figy a cigányok még cigit, piát meg mindenféle földi javat is bedobálnak a sírba.
nyugodtan vigyél neki tejet, és jelképesen öntsd a sírra.
Szerintem is jó ötlet, ne foglalkozz azzal hogy mások mit gondolnak, a temetőben meg pláne nem azzal vannak elfoglalva hogy valami kivetni valót találjanak más sírokban. Szerintem aranyos gesztus, és a te lelkednek is jót fog tenni.
Amúgy én is úgy hívom hogy tejci :) :D Én is nagyon imádom, mindenhez az iszok, még a húsleveshez is, meg az uborkához is :D
OFF
Zalai vagyok, de itt is mondják, hogy tejci. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!