Bov kérdése:
Elnézést minden roma származásútól, de mivel bizonyítható h nem vagyok roma származású?
Figyelt kérdés
Nekem abszolult nincs megkülönböztetési problémáim, egyaránt elfogadom ezt is azt is, számomra tisztességes emberek és tisztességtelen emberek léteznek e téren. De sajnos fellépett egy olyan probléma ami miatt igazolnom kell h nem vagyok roma származású! Ezt hogyan tudom igazolni? Bármeddig tekintek vissza a családfámon, nincs tudomásom roma származásról. Idősebbik nővérem ugyan roma származású férjet választott, de becsületes tisztességes családból való, és ugyanakor ez nem befolyásolja h az én származásom is hasonló. Lehet ezt igazolni? Hogyan?2011. máj. 10. 12:53
11/11 anonim válasza:
meséld már el, miért kéne ezt igazolnod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!