Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Miért ilyen velem az "apósom"?

Miért ilyen velem az "apósom"?

Figyelt kérdés

Az elején úgy szeretett, mint a lányát. De tényleg. Lovaink vannak, de még náluk(ennek hosszú története van, de ha gondoljátok elmesélem majd) élünk. Én minden nap ellátom a lovakat, ugyanis imádtam mindig is a lovakat, mindenki tehetségesnek lát és értek is hozzájuk. 1,5 éve vannak lovaink, azóta "szereti" őket(mellesleg fél tőlük). Semmit nem ért hozzá és, mint egy óvódás állandóan belém köt, hogy nem jól csinálom stb. Van egy ló aki az enyém és csak lovagolva van és lesz. Ő kitalálta, hogy az én lovamat be kell fogni a lovaskocsiba, mert milyen rossz gebe az aki nem megy kocsiba. De én nem engedem és nem érdekel, hogy mit mond. Nagyon sokat dolgoztam azzal a lóval, hogy olyan legyen amilyen. Az összes szabadidőm benne van, ugyan úgy ahogy az összes pénzem is. Nem tudom neki megmagyarázni, párom sem.(3 ló van abból 1 az enyém, 2 a páromé, az egyik lovagolható, kocsizható a másik még csikó) A párom lovát, (amelyik megy kocsiban) egy ló "helyett" vette, mert elpusztult a régi lova, aki állítólag az "apósé"(papíron a páromé, és ő is tartotta el), ezért azt hangoztatja, hogy a mostani ló is az övé.(mondjuk, nem tudom mit szólna, ha a párom közölné, hogy akkor tartsd el, mert neki is elege van már, de nagyon...) De bemenni is fél melléjük. Soha senkit nem bántottak, és mindegyik egy "rohadt dög". A csikó meg csődör, most kitalálta, hogy adjuk el, mert ő nem várja meg, amíg felrúg valakit. De ezt csak azért teszi, mert tudja, hogy nekem fáj, mert nekem a lovak körül forog az életem.

De ez csak a kisebbik gond. Mindenbe bele köt amit én csinálok/teszek. Még egy pl.

Imádok sütni főzni. Minden nap csinálok valamit. Mi a párommal inkább az édeset szeretjük, "anyósom" a sósat is édeset is, "apósom" csak a sósat. Egyik nap csináltam muffint, "apósom" közölte, hogy ő ebből nem eszik, ez undorító... Csináltam krumplipogácsát(azt nagyon szereti.) beleharapott és megint megszólta.. Az "anyósom" meg mondta, hogy "Jajj fejezd már be, ez sokkal finomabb, mint amit én szoktam csinálni!!" "Anyósom" Imád, és én is Őt, de nem értem miért ilyen az "apósom". Segítsetek, Kérlek!! Párom miatt nem akarok rosszban lenni vele, így tűröm, de nem tudom meddig bírom még ezt így...

2011. máj. 4. 08:25
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
El is lehetne adni az egyiket.Nem értek veled egyet, de mindegy.
2011. máj. 4. 10:29
 12/17 A kérdező kommentje:
Jó akkor azt is elmondom, hogy itt nagyon nehéz házat eladni. A várostól 20 perc autóval. Vannak buszok rendesen, de ma már nem szeretnek az emberek családi házban lakni, vagy ha igen annak kicsi kertje kell, hogy legyen.(ennek meg hatalmas a kertje) Mindegy még kibírjuk egy pár hónapot itt:))
2011. máj. 4. 10:47
 13/17 A kérdező kommentje:
Egyébként meg nem az volt a kérdésem, hogy várjunk e még, vagy vegyünk e házat. Hanem, hogy hogy kezeljem ezt!!:)))
2011. máj. 4. 10:48
 14/17 anonim ***** válasza:

Szerintem apósnak valami mással van valami nagy baja, és ezért kötözködik folyton. Mivel te vagy az idegen, lehet hogy veled tud kötözködni a legjobban, és ez nem azt jelenti feltétlenül hogy veled is van a baja.

Mihez ért az öreg? vagy mit szeret csinálni? esetleg erről a végéről kéne megfogni a dolgot. Hogy amihez ért, abban a segítségét kérni, vagy kiemelni hogy ezt vagy azt milyen jól csinálja. esetleg ha van hobbija, becsatlakozni hozzá.

Egyébként meg ha elkezdi mondani a baromságokat, hogy eladni ezt vagy azt a lovat, meg befogni a kocsiba, vagy bármi, nem kell neki válaszolni. Ha senki nem foglalkozik azzal hogy mit mond, akkor nincs vita és ő sem tud kapaszkodni semmibe. Ő nyilván nem fog intézkedni, hiszen a közelükbe sem mert menni. tehát az üres fecsegésen kívül úgyse jut tovább a megvalósításban. nem szabad vele vitába bonyolódni, rá kell mindent hagyni.

32/N

2011. máj. 7. 07:57
 15/17 A kérdező kommentje:

Szia köszönöm:) Rá hagyok én mindent, nem foglalkozok vele, de így is csinálja.

Tegnap elment a párom egy barátjával füvet kaszálni, lovaskocsival én lóháton mentem utánuk. Amíg én nyergeltem ott állt az ajtóba és folyton kijavított, kioktatott. Azt hittem ott őrülök meg. Életében nem nyergelt még én meg előbb tudtam lovagolni, mint menni mégis mindenbe beleszól. A párom tegnap mondta neki, hogy ne kössön mindenbe bele. Azóta őket is piszkálja.

2011. máj. 7. 09:19
 16/17 anonim válasza:

hány éves az apósod?

1)ha még fiatalabb,/70 alatti/ akkor kérj MINDIG tőle tanácsot, de ne hagyj neki békét,/PL Jó így, Béla bácsi vagy nem tudom hogy hívod/.Akkor már nyűgnek fogja majd fel, hogy mindenért őt "zaklatod" /átalakul még a szó is/

és abbahagyja.

2)Az ilyen fajtának különben semmi nem jó.Irányítási kényszere van.

3)Kezdd el dícsérni, hogy milyen jó tanácsokat ad és utána csináld úgy ahogy neked jó

2011. máj. 9. 13:47
 17/17 A kérdező kommentje:
Oké köszönöm szépen mindenkinek(: Igen 70 alatti:)Remélem beválnak:))
2011. máj. 9. 16:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!