SOS! Hogyan találhatnám meg?
én sem találtam sajnos eddig semmit. leírom itt..
Árvai Sándor 1926.06.26.án született a születési helyét nem tudom és 1978.10.07-én halt meg.. a keresett rokonrol semmit nem tudunk,azon kivül ,hogy Árvai lehet a lánykori vezetékneve, de gondolom nyilván azóta férjhez ment.. sajnos azt sem tudom,hogy pesti-e de körülbelül 60 év körüli lehet...
Lehet hülye ötlet, de a néhai nagyapa sírján üzenetet hagyni? Hátha látogatja valaki és ő több infóval tud szolgálni. Elérhetőségek a fecnin és kérés, hogy keressen meg.
Ha van friss virág, akkor valaki biztosan gondozza, aki a rokonságról is többet tudhat.
Három oldal csak, az "Árvai AkárkiNÉ" nevűeket kihagyva eléggé szűkíthető. Érdemes lenne egy sablonlevelet küldeni nekik az adatokkal és hogy esetleg róluk van-e szó, ha nem, akkor elnézést a zavarásért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!