Nem akarom magam sajnáltatni. De mit tehetnék 14éves fejjel?
Leírnám a helyzetemet.
14 éves lány vagyok, anyám kikészít. és még a szebbik szót használtam. mindenen ordít, semmi se jó neki,most is kiabál. Káromkodik. régen ütött. volt már alkoholista,3 éve már nem az. most megint kezdi. haza jövök 2kor iskolábol. nem mehetek sehova,nem csinálhatok semmit. nem törődik velem. mindent megkapok amit akarok ( laptop,mp,tv,stb) de ezzel nem veheti meg a szeretetemet. probáltam már vele beszélni. intézetbe nem akarok kerülni, jó tanuló vagyok. mindent megteszek h a kedvébe járjak. MINDENT!!! most is sírok, nem tudok mit tenni... remélem érthető :S bocsi a hibákért csak gyorsan írtam. mit tennétek a helyembe? elszöknétek? vagy mit?? nem tudom mit tehetnék... szitkozódik ÁÁÁ kikészültem... reméltem tudtok segíteni :/ köszönöm előre is.
egy 14éves elkeseredett lány...
nem akarok nagy képű lenni...
de én is szép vagyok,én is vasalom a hajam.én is sminkelek. mindent megkapok csak eggyet nem. a szeretetet...
tesóm pedig tud ezekről. mindenről tud. azt szeretné ha kiköltöznénk hozzá. tudjuk a nyelvet anyámmal. lehet jobb lenne. de nagyon nem bírom.. legszivesebben elszöknék... :'( olyan jó h meghallgattok. jól esik. van kinek elmondani ((: ♥
Szia!
Mindenképpen segítséget kell kérned. Vagy a testvéred v családsegítő. A családsegítő pszichológushoz küldd majd titeket, aki tud anyukádnak is, és neked is segíteni. Remélem, semmi rossz nem történt azóta.Javult már a helyzet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!