Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Most miért kell igy viselkedni?

Most miért kell igy viselkedni?

Figyelt kérdés

apám délután haza jön a munkából,állandóan beszól hogy nem csinálok semmit,pedig ez nem igaz.beszoktam segíteni anyunak a kocsmát néha én nyitom ki,szinte mindennap,tegnap meg az ebédnél is besegitettem amit kért.az a bunkó meg haza jön és elkezdi hogy :"mért nem csináltad meg ezt meg azt....bla-bla-bla...sose csinálsz itthon semmit b*zdmeg".....:/ mit csináljak hogy végre leszálljon rólam? nem is az igazi apám :(

19/L

2011. ápr. 4. 20:46
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Bocs de az apa is tisztelhetné a lányában a nőt!

Ha így beszél veled, hogy beszél anyukáddal?

legközelebb ha kötekszik közöld vele, hogy mégis mi a francot vár?

Hogy kiálj a sarokra pénzt keresni?

Ha olyan rohadt sikeres családfő lenne futná egy bejárónőre, és nem a saját gyerekét kellene bszogatnia!

Továbbá közöld vele, hogy ne rajtad tültse ki a dühét ha a főnöke felbszta az agyát, ha ekkora jampi akkor menjen ketrecharcolni, aztán ott mutassa meg mekkorák a tökei!

2011. ápr. 10. 18:28
 12/12 anonim ***** válasza:
Beszélj anyukáddal, és kérd meg hogy ő mondja meg hogy mit tudnál segíteni a házkörül iskola után. igy a nevelőapádat kihagyhatod a dologból.
2011. ápr. 27. 11:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!