Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Mit tegyek? Hogy kezeljem a...

Mit tegyek? Hogy kezeljem a bátyám? Egyszerűen nem tudok vele együtt élni!

Figyelt kérdés

A szétköltözés esélytelen, mivel egyetemre járunk, és a szüleim nem engedhetik meg maguknak, hogy van egy lakásunk, ami két szobás, és én még albérletbe menjek...

A helyzet: beképzelt, egoista, azt hiszi hogy csak ő tud mindent, mert ő angolul tanul fősulin...fizetős suli, a szüleink megszakadnak benne, erre neki hetes,kéthetes késései vannak a beadandókkal de leszarja. Egész hétvégén itt volt az új barátnője, amíg én hazamentem vidékre, és arra jövök fel, hogy kupi az egész ház, elő van véve 4 takaró, de erre ő bejön a szobámba és elviszi az enyémet, amit frissen húztam fel, mikor elmentem, MIÉRT? ne nyúlkáljon a cuccaimhoz! Mindig kihasznál, pár napig normális, akkor én mossak, vasaljak ki neki, takarítsam ki a halát, stb. aztán ha valaki itt van nála állandóan engem éget le, nem értem miért nem bír békén hagyni!!! Ilyen beszólásai vannak, hogy nekem jobban fájna ha ő leszarna engem, mint fordítva...pedig szart se tesz meg nekem, ha ki kell értem jönni a buszhoz az is fáj neki, most egy kiló kegyeret kellett vennie és ezt is felemlegeti, pedig meg is vettem volna, csak hiába hívtam fel h van-e itthon, mert leharapta akkor is a fejem mert ő siet. Elegem van abból, hogy megaláz, ráadásul mások előtt legtöbbször, egyből üvölt velem, mint egy hülye, semmit mégcsak meg se próbál megbeszélni. Előbb is kiabált velem, mondom neki SZÉPEN NYUGODTAN megkértem, hogy majd ha megette a kajáját jöjjön már be a szobámba, erre h ő nem jön, kikérte magának, mondom beszélni szeretnék veled, én csak jót akartam, hogy nem az új barátnője előtt mondom el,mi bajom van vele, erre én vagyok a szar, én takarodjak be, meg fogjam be a pofám. Normális az ilyen? Fél évvel ezelőtt ugyanezt játszotta, mikor fel kellett költöznöm. Én se jókedvemből jöttem Pestre, semmi kedvem itt lenni, jó volt nekem a barátaimmal otthon. Tönkretesz lelkileg, és nem bírom kezelni!!! Mindig a sírás jön rám, most is...Eddig a barátom volt az aki biztos hátteret adott, de most vele se jó a helyzet, így nagyon ki vagyok akadva, nem akarok szenvedni éveken át. Mindig én vagyok a szar. Mit tegyek???

19/L ő meg 22 fiú

2011. márc. 20. 21:06
1 2
 11/11 lilu8989 válasza:
Szia, én is azt javaslom, hogy próbálj vele beszélni, vagyvagy kicsit "nyalni" neki, vagy hasonló, de akármiylen is a báttyád, ne mondj le róla, nekem sajnos meghalt, így nagyon sok tanácsot nem tudok adni:S de fel a fejjel, és vmivel vedd le a lábáról.:D
2011. márc. 23. 10:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!