Családi megélhetés, családi élet, önmagunk megbecsülése?
értem. Szerintem arra indulj ami érdekel. Lehet hogy a "mókuskereket" bírnád még pár évig,de egyrész nem élet, másrészt be fogsz fásulni vagy őrülni.
dolgozz és tanulj. mondd azt magadnak,hogy most végignyomsz kb. 2-3 évet, tanulsz és megpróbálsz egy jó állást szerezni. ha kell nézz körül külföndön is. Ne hagyd, hogy már ilyen fiatalon beletörődésből élj.
keress jobb melót,egy barátnőt aki lefoglal,és kezd el tanulni vmit
önsajnálatból nem lehet jól élni...
Én is a párom is informatikában dolgozunk. Nincs konkrét végzettségünk, de mint a güzü tanulunk megállás nélkül, mert ebben a szakmában nem szabad 5 percre sem megállni. Igen, munka mellett, szabadidőben, de a kölségeket alacsonyan tartva, mert a neten minden szükséges infót megtalálunk. És nem csak mi, minden informatikus így csinálja. Ha tényleg infos vagy, akkor nem kérdés, hogy hogy feljeszd magad.
A gyakorlat része meg? Dolgozz ingyen, csupán a tanulásért. Ez jó lesz referenciának később, amit majd felhasználhatsz a munkahelyeden.
Minden siker egy befektetéssel kezdődik. De a befektetés nem csak pénzt jelent, hanem időt és energiát is. Ha tényleg akarsz, akkor ezeket nem sajnálod és ha évekig tart, akkor évekig tart, mire eléred a célod. Mi sem egyik nappról a másikra kezdtünk el jól élni abból, amit tanultunk. Ja, és a valós végzettségünk egyikünknek sem vág szakmába.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!